Kamp Karavan Turizmi Festivali Devam Ediyor

Kamp Karavan Turizmi Festivali devam ediyor

Gündem 13.04.2019 19:14:48 0
Kamp Karavan Turizmi Festivali Devam Ediyor

 Afyonkarahisar Il Kültür ve Turizm Müdürlügü tarafindan Sandikli ilçesi düzenlenen

Kamp ve Karavan Turizmi Festivali katilimcilari Akdag’a çikilarak kamp ve karavanlarini kurdu. 
Dün Belediye Meydani'nda Turizm Lisesi ve Kiz Meslek Lisesi ögrencileri ile ilçedeki termal otel çalisanlarinin katildigi yürüyüsle baslayan festivalde, kapali pazar yerinde kadar yürüyen katilimcilar, burada karavancilarla bir araya gelmisti. Etkinligin ikinci gününde de Akdag gezilerek fidan dikimi yapildi. Yine katilimcilara yöresel ürünlerin ikrami yapildi. 
Afyonkarahisar Il Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanir, “Akdag’in dogal güzelliklerini gün yüzüne çikartarak insanlar açisindan bilinirligini kilmak çok önemli. Turizmi çesitlendirmekte ayri bir konu. Termal turizm Afyonkarahisar’in

ana motoru. Bunun yaninda diger turizm çesitlerine de atilmak gerekiyordu.

Bunun için gerekli yerler ile istisarede bulunduk.

Sonrasin da böyle bir etkinligi düsündük. Burada 45 karavan geldi, 15 çadir kuruldu. Ordu, Trabzon, Bursa, Istanbul, Izmir, Konya Eskisehir ve Antalya gibi birçok yerden karavancilar geldi. Karavancilar, misafirlerimiz buradan memnun ayrilirsa ve sosyal paylasim hesaplarindan güzel paylasimlar yaparlarsa kazancimiz o zaman olacak.

Umarim Afyonkarahisar için önemli bir çikis yolu olur. Temel amacimiz turizmi çesitlendirmek, alternatif turizm çalismalarina hiz katmaktir” diye konustu. 


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °