Baskan Zeybek Mazbatasini Aldi

KAZANAN AFYONKARAHISAR OLDU

Gündem 15.04.2019 17:40:21 0
Baskan Zeybek Mazbatasini Aldi

BASKAN ZEYBEK MAZBATASINI ALDI

     KAZANAN AFYONKARAHISAR OLDU

31 Mart Mahalli Idareler Seçimlerinin ardindan Afyonkarahisar Belediye Baskanligi'na seçilen Mehmet Zeybek, mazbatasini aldi.

NAMAZINI KILDI, MAZBATASINI ALDI

           Mazbata töreni öncesi Afyonkarahisar Milletvekilleri Veysel Eroglu, Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven, AK Parti Il Baskani Hüseyin Sezen, AK Parti Ilçe Baskani Bülent Eser, AK Parti Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, AK Parti Gençlik Kollari Baskani Ethem Karahan, Belediye Meclis Üyeleri, partililer ve vatandaslarla birlikte Imaret Camii'nde ögle namazini kilan Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek, sehir merkezinden kortej halinde Il Seçim Kurulu'na geçerek Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte mazbatasini aldi. Mazbata töreni sonrasi basin mensuplarina açiklamalarda bulunan Baskan Zeybek; kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Baskani oldugunun altini çizdi.

"HEP BIRLIKTE ÇOK GÜZEL HIZMETLER YAPACAGIZ"

           Mazbata ile birlikte halkin iradesi üstünde hiçbir irade olmadigini söyleyen Baskan Zeybek; Bize oy veren vermeyen herkesin Belediye Baskaniyim. Hiç ayrim yapmadan herkese hizmet etmek için gayret edecegiz. Rabbim mahcup etmesin dedi. Basin mensuplarinin Ilk icraatiniz ne olacak sorusuna Basta Sayin Bakanimiz ve Milletvekillerimizle birlikte AFRAY projesinin takipçisi olacagiz. Ayrica askeri havaalaninin sivil uçuslara açilmasi ile ilgili girisimlerde bulunacagiz. Insallah Afyonkarahisarimiza çok güzel hizmetler kazandiracagiz" dedi.

"AFYONKARAHISAR'A HIZMET BOYNUMUZUN BORCU"

           Eski Orman ve Su Isleri Bakanimiz Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroglu ise kazananin Afyonkarahisar olduguna dikkat çekti. Bütün Afyonkarahisarlilar'a gönülden tesekkür eden Eroglu; Baskanimiz kendisine oy veren vermeyen herkesin Belediye Baskanidir. Insallah Afyonkarahisar büyük hizmetlere kavusacak. Kazanan Afyonkarahisar oldu. Bütün projelerini birlikte ele alacagiz. Milletvekillerimizle ve Baskanimizla birlikte Afyonkarahisar'a ne yapilmasi gerekiyorsa yapmak, bizim boynumuzun borcudur dedi. Baskan Zeybek ve beraberindeki heyet devir teslim töreni için Afyonkarahisar Belediyesi'ne geçti.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °