Afyonkarahisarda Seçimi Kazanan Belediye Baskanlarina Hayirli Olsun Ziyaretleri

Afyonkarahisar’da Seçimi Kazanan Belediye Baskanlarina Hayirli Olsun Ziyaretleri

Gündem 16.04.2019 18:44:06 0
Afyonkarahisarda Seçimi Kazanan Belediye Baskanlarina Hayirli Olsun Ziyaretleri

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak 31 Mart 2019 Mahalli Idareler Seçimi Sonrasinda Afyonkarahisar’da Seçimi Kazanan Belediye Baskanlarina Hayirli Olsun Ziyaretlerinde Bulundu.

Taytak, Afyonkarahisar Il Baskani Mehmet Kocacan, Ülkü Ocaklari Afyonkarahisar Il Baskani Timur Bayram, Merkez Ilçe Baskani Fahri Fevzi Kartal ve Parti Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte 31 Mart 2019 seçimlerinde seçilen belediye baskanlarini ziyaret etti.

Yogun bir program ile ziyaretlerine baslayan Taytak, Isiklar Belde Belediye’sinde Erol Özagil Beye ziyaretlerine baslayarak, Nuribey Merkez Belde Belediye Baskani Abdullah Çakmak, Sülün Merkez Belde Belediye Baskani Sükrü Bacak, Degirmenayvali Merkez Belde Belediye Baskani Erol Barutçu, Beyyazi Merkez Belde Belediye Baskani Asim Altintas, Çagirbag Merkez Belde Belediye Baskani Ali Çalisir ve Fethibey Merkez Belde Belediye Baskani Mustafa Özdemir’i ziyaret etti.

Taytak, “Seçim çalismalarimiz boyunca çalinmadik kapi, sikilmadik el, girilmedik gönül birakmadik.

Afyonkarahisar Milliyetçi Hareket Partisi Il, Ilçe Teskilatlarimiz, Belediye Baskan Adaylarimiz ve çok kiymetli hemsehrilerimiz ile birlikte el ele, omuz omuza, yürek yürege verdik.

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde Il genelinde almis oldugumuz oyumuz 62.038 oy oranimiz 13,86 iken, 31 Mart 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinde Il Genel Meclisi bazinda oylarimiz 95.981 oy oranimiz 21,43 olmus olup oylarimiz 54.7’lik bir artis göstermistir.

Afyonkarahisar’da 30 Mart 2014 seçim sonuçlarina göre; 6 Ilçe (Basmakçi, Çay, Emirdag, Ihsaniye, Kizilören), 7 Belde ( Çikrik, Fethibey, Isiklar, Pazaragaç, Kayihan, Dereçine, Kocaöz) Milliyetçi Hareket Partisi tarafindan hizmet verilmek üzere kazanilmistir. Afyonkarahisar genelinde Il Genel Meclis Üye sayisi 14 ve Belediye Meclis Üyesi sayisi 12 olmustur. Merkezde 50.403 oy alinmistir.

31 Mart 2019 Mahalli Idareler Seçimlerinde Merkezde toplam 20.725 oy, 2 Ilçe (Basmakçi, Kizilören), 15 Belde (Isiklar, Degirmenayvali, Sülün, Nuribey, Çayirbag, Beyyazi, Fethibey, Karacaören, Serban, Kirka, Seydiler, Döger, Kayihan, Ahmetpasa, Kiliçarslan), Il Genel Meclis Üye sayisi 7, Belediye Meclis Üye sayisi 3 , Cumhur Ittifaki olarak da 1 Ilçe (Dinar) kazanilmistir.

Milliyetçi hareket partisi 31 mart seçimlerine büyük anlamlar yüklemis, milli bekamiz üzerinde derin yankilari olacagini ifade etmistir. Bunda da ne kadar hakli oldugumuz, ne kadar isabetli öngörüde bulundugumuz ortaya çikmistir.

Kutlu davamizdan, Türkiye’nin tarihsel ve egemenlik haklarini müdafaadan, milli bekayi savunmaktan, hakki ve hakikati batilin yüzüne haykirmaktan ve hiyanetle mücadeleden vazgeçmeyecegiz.

Kazanan cumhur Ittifaki’dir. Kazanan Türkiye’dir, kazançli çikan cumhurdur, Cumhuriyet’tir, kisaca Türk milletidir. Zillet Ittifaki kaybetmistir.

Belediyelerimizde 3 Hilalimizi dalgalandiran Belediye Baskanlarimizin her birine yeni görevlerinde hayirli olsun temennilerimi ileiyorum, basarilar diliyorum.” Dedi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °