Serhat Gümüs Aday Oldugunu Açikladi.

Serhat Gümüs Afyonkarahisar Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi Baskanligina Aday Oldugunu Açikladi.Yönetim Kurulu üyeliklerine benimle beraber aday olan saygideger meslektaslarim Naci YILDIRIM Bey, Kadir KARAAGAÇ Bey, Esen INKAYA Hanim ve Erol YAMAN

Gündem 18.04.2019 15:11:38 0
Serhat Gümüs Aday Oldugunu Açikladi.

ILKELI, TARAFSIZ, SAYGIN BIR MESLEK IÇIN BIRLIKTE YÖNETELIM

2005 yilindan bu yana ASMMMO üyesiyim. Bu süreçte önce bagimli olarak çalismaya basladigim meslegimde, faaliyetime serbest olarak devam etmekteyim.

Meslegime basladigim ilk günden beri, meslegin sorunlarini birebir yasadim, gözlemledim. Meslek Mensuplarimizin mesleki sorunlariyla ilgilenebilmek, çözüme ulastirmak için, meslektaslarimin da destek ve tesvikleri dogrultusunda katildigim seçimler neticesinde 2011 yilinda Odamiz Baskan Yardimciligi’na seçildim ve halen bu görevi yürütmekteyim.

Bu süreçte elde ettigim tecrübelerim sayesinde kendi eksiklerimi görme imkani buldum. “Meslegi yapmak” ile “meslek adina bir seyler yapabilmek” arasindaki fark ve bunun için gerek bürokrasiyle gerekse kamuoyuyla olan imtihanlar baslangiçta insani zorlar. Bu ugurda hem isten, hem özel yasamdan, dahasi aile hayatindan özveride bulunmak gerekir. Sahsim olarak, görevimin her asamasinda meslektaslarimiz tarafindan seçilmis olmanin verdigi özgüven ve bunun hissettirdigi sorumluluk duygusuyla hareket ettim. Ayni dönemlerde benimle birlikte emek veren Türmob Disiplin Kurulu Sekreteri ve Onursal Baskanimiz Erdal SAYAR Bey, halen görevde olan Oda Baskanimiz Kadir ARIK Bey, kiymetli Yönetim, Denetim, Disiplin Kurullari ve Odamiz Komisyonlarinda beraber çalisma firsati buldugum diger meslek mensubu arkadaslarim, kardeslerim, büyüklerim ile yakaladigimiz uyumun da neticesinde bugüne kadar bu görevi devam ettirdim. Bugün geldigim noktada önceki dönemlerde verilen görevleri vicdan ve sorumluluk duygularimla elimden gelen en iyi sekilde yaptigimi düsünüyor ve kurullarimiza oy vermis meslektaslarimin bu tercihlerinden dolayi memnun oldugunu umuyorum.

Kisaca belirtmeye çalistigim gibi, önce odamiz üyeligi, sonralari da yönetimde aldigim görevler vesilesiyle bugüne kadar meslegime elimden geldigince hizmet etmeye, mesai harcamaya, takdirlere layik olmaya çalistim. Meslektaslarimizin, meslegimizin ve odalarimizin sorunlarini hem maddi hem de manevi olarak yakindan ve birebir yasayan, ülke ve ekonomisi için hayati ve vazgeçilmez önem tasiyan bir meslegi temsil etmenin sorumluluklarini bilen bir meslek mensubu olarak bugünden sonra meslektaslarima daha yakin, bürokraside ise daha etkili çalisabilmek ve meslegime mümkün olan en yüksek faydayi saglayabilmek için Odamiz Yönetim Kurulu Baskanligina talip oldum. Ayni asamalardan geçen, ayni sikintilari yasayan ve ayni görev ve sorumluluk bilincini paylasan, Yönetim Kurulu üyeliklerine benimle beraber aday olan saygideger meslektaslarim Naci YILDIRIM Bey, Kadir KARAAGAÇ Bey, Esen INKAYA Hanim ve Erol YAMAN Bey’le beraber Odamiz seçimlerinde tüm meslektaslarimizin oylarina talip oldugumuzu kamuoyuna sunuyorum.

Tek tek mesleki sorunlarimizdan bahsetmek istemiyorum. Çünkü bu sorunlar tüm meslek camiamizin ortak sorunlaridir. Bu sorunlari hep beraber asacagimiza olan düsüncem son derece nettir ve açiktir. Yine hep beraber sorunlarimizi paylasarak, istisare ederek,  tartisarak ama en önemlisi birlik ve beraberlik içerisinde üstesinden gelecegimize inancim da tamdir.

Seçildigimiz takdirde somut hedefler içeren, sonuç odakli, seffaf ve katilimci bir çalisma dönemi geçirmek, bu esnada tüm meslektaslarimizi sadece genel kurulda verecekleri oylarla degil, gerek fikir alisverisleri gerekse mesleki çalismalarla, toplantilarla, aktivitelerle yanimizda görmek ve bu suretle desteklerini an be an hissederken camiamiza ve meslegimize karsi sorumluluklarimizi bir an olsun aklimizdan çikarmadan çalismak en büyük arzumuzdur.

Ortak amacimiz meslegimizin sayginligini arttirirken zorluklarini azaltmak ve hepimiz için kaliteli bir yasami saglayacak çalisma kosullarini temin etmektir. Önceki dönemlerdeki takdirleriniz sayesinde edindigimiz naçizane tecrübeler ve meslegimize olan sevgimizle, bu görevi hakkiyla ifa edecegimize inaniyor, bu amaçta baskan adayi ya da kurul üyelikleri olarak yola çikan diger meslektaslarima da basarilar diliyorum. Sonuç ne olursa olsun kazananin meslegimiz ve meslektaslarimiz olmasini temenni ederim.

Saygilarimla

Serhat GÜMÜS


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °