Taytaktan Baskan Sariya Hayirli Olsun Ziyareti

TAYTAK’TAN BASKAN SARI’YA HAYIRLI OLSUN ZIYARETI

Gündem 20.04.2019 20:27:36 0
Taytaktan Baskan Sariya Hayirli Olsun Ziyareti

TAYTAK’TAN BASKAN SARI’YA HAYIRLI OLSUN ZIYARETI

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Cumhur Ittifakindan Dinar Belediye Baskani seçilen Nihat Sari’ya hayirli olsun ziyaretinde bulundu.

31 Mart Mahalli Idareler Seçiminde Dinar Belediye Baskani seçilen ve görevine baslayan Belediye Baskani Nihat Sari’yi makaminda ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini ileten MHP Milletvekili Mehmet Taytak, MHP Il Baskan Yardimcilari Ahmet Kahveci, Dogan Simsek, Ülkü Ocaklari Il Baskani Abdurrahman Timur Bayram, MHP Dinar Ilçe Baskani Mustafa Karahan ve Baskan Sari’yi Cumhur Ittifakinin Dinar’daki seçim zaferinden dolayi tebrik ederek görevinde basarilar dilediler.

TAYTAK; “CUMHUR ITTIFAKI DINAR’DA TARIH YAZMISTIR”

Ziyaret hakkinda açiklamada bulunan Milletvekili Mehmet Taytak, “Cumhur Ittifaki 31 Mart’tan zaferle çikmistir. Cumhurbaskanligi Hükümet Sistemi güçlü sekilde tescillenmistir. Kiskanan varsa buyursun kiskansin. Çekemeyen varsa durmasin çatlasin. Biz bu ülkeyi karsilik beklemeden sevdik. Milli birligimizin yasatilmasina yemin ettik. Bas göz üstüne dedik, hiç sitem ve sikayet etmedik. Tarih nice ibretlik olaylara sahnedir. Büyük hevesler büyük düsüncelerin eseridir. Hedefsiz fikir, dümensiz gemi gibidir. Böylesi bir gemi denizde yüzer ama nereye gidecegi meçhuldür. Hedefimiz vardir, hevesimiz vardir. Bizi biz yapan degerlerimiz, tüm hasmet ve görkemiyle vakidir. Basit fikirlerden büyük heyecanlar dogmamis, dogmayacaktir. Küçük heyecanlardan büyük ülkülerin yesermesi de beklenmeyecektir.

Korkarak basit hesaplar yaparak, sinsi hesaplara meyil ederek, egolarimizin boyunduruguna giderek hiçbir yere gidemeyecegimiz açiktir. Cesaret akildan geliyorsa cesarettir, bilgisizlikten geliyorsa cehalettir. Sevmek için yürek, sürdürmek için de emek sarttir. Bizde hem mangal gibi yürek, hem de fedakarlikla perçinlenmis emek vardir. Korkakligin oldugu yerde zafer fikri siliktir. Bizim lügatimizde böyle bir sey yoktur. Sunu unutmayiniz ki uzak hedefleri kucaklayan, hayal gibi görünen ülkülerin pesinde kosanlar, gönlü vicdani büyük olan dava adamlaridir. Dava adamlarinin dilinde imkansiz diye bir sey yoktur.

Bunun en güzel örnegi 31 Mart’ta Dinar’da yasanmistir. Dinar’da bu ruhla Cumhur Ittifakinin tesis ettik. Cumhur’a ihanet edenleri maglup ettik. Bu basari ihanetin cezasi, Cumhur’a olan inancin vesikasidir. Insallah bu ruhla Baskanimiz Nihat Sari Dinar’imiza sayisiz hizmetler ve eserler kazandiracaktir. Biz kendisine inaniyor ve güveniyoruz” diye konustu.

Ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade eden Baskan Sari ise, Cumhur Ittifakinin destegiyle Dinar’a hak ettigi en güzel hizmetleri saglayacaklarini ifade etti


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °