El Emegi Göz Nuru Eserleri Görücüye Çikti

EL EMEGI GÖZ NURU ESERLERI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Gündem 26.04.2019 13:08:00 0
El Emegi Göz Nuru Eserleri Görücüye Çikti

HANIMLARIN EL EMEGI GÖZ NURU ESERLERI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

                H. Nermin Erbakan Hanimlar Lokali'nde Halk Egitim Merkezi ve Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatlari ve Mesleki Egitim Kurslari (AFEMEK) isbirliginde açilan el sanatlari kurslarinda yapilan el emegi göz nuru eserler, yilsonu sergisinde begeniyle sunuldu.

                Afyonkarahisar'da yasayan kadinlarin bos zamanlarini çesitli aktivitelerle degerlendirip, birçok el sanatlarini ögrenebildigi H. Nermin Erbakan Hanimlar Lokali, yine çok özel bir sergiye ev sahipligi yapti. Halk Egitim Merkezi ve  AFEMEK isbirliginde Hanimlar Lokali'nde açilan kurslara katilan kursiyerler tarafindan hazirlanan el sanatlari, yilsonu sergisiyle ilk kez görücüye çikti. Açilisin ardindan protokol mensuplari ve konuklar sergide yer alan ele emegi göz nuru eserleri tek tek inceledikten sonra Hanimlar Lokali’ni gezdi. Aralarinda, brezilya nakisi, bes sis dantel, dantel anglez, kadife kutu, rölyef, tel kirma ve amigurumi örgü ürünlerinin yer aldigi sergide birbirinden güzel eserler büyük begeni topladi.       

                Sergi açilisina Ikmal ve Garnizon Komutani Tuggeneral Özdemir San'in esi Semiha San, Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in esi Sevim Zeybek, Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakas'in esi Esma Karakas, Il Jandarma Komutani Jandarma Albay Hamza Çömez'in esi Feride Çömez, Belediye Baskan Yardimcisi Ayfer Örten, AK Parti Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Belediye Meclis Üyesi Elif Süzme, Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Emel Sarlik, Türk Anneler Dernegi Onursal Baskani Seviye Özsoy ve Türk Kizilayi Afyonkarahisar Subesi Yönetim Kurulu Üyesi Suzan Yonca ile çok sayida davetli katildi.          


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °