Myp Il Baskani Uslu Oldu

Muhafazakar Yükselis Partisi (MYP) Afyonkarahisar Il Teskilati 1’inci Olagan Kongresi gerçeklestirildi. Kongrede MYP Afyonkarahisar Il Baskanligi’na Rüstem Uslu seçildi.

Gündem 28.04.2019 16:48:26 0
Myp Il Baskani Uslu Oldu

Rehberlik Arastirma Merkezi’nde MYP Genel Sekreteri Muhammed Altun,MYP Genel Baskan Yardimcisi Osman Altun, il baskan adayi Rüstem Uslu, partililer ve davetlilerin katilimi ile MYP Afyonkarahisar il teskilati  Olagan Kongresi gerçeklestirildi. Tek liste ile gidilen kongrede Rüstem Uslu MYP'nin Afyonkarahisar Il Baskani oldu.Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasinindan arindan MYP Genel Baskani Ahmet Reyiz Yilmaz'in Afyonkarahisar teskilati için gönderdigi mesaj davetlilere okunurken, açilis konusmasini yapan Il Baskani Rüstem Uslu tüm Afyonkarahisarlilara tesekkür ettigini belirterek; “Afyonkarahisar 1’inci olagan kongremizde sizleri aramizda görmekten mutluluk duyuyor ve hepinize geldiginiz için tesekkürlerimi sunuyorum. Türkiye’nin düsünce tasarrufunu sekillendirmek çocuk,genç,yasli demeden sadece milletin çikarlarini gözetmek, Türkiye’nin koltuk politikasi degil de millet menfaati için mücadele etmek için söz verdigimiz bu yolda verilecek her karara demokratik bir sekilde degerlendirmek amaciyla bir araya geldigimiz bu degerli günde kongremizi sereflendirdiginiz için hepinize ayri ayri tesekkür ediyor, saygi ve sevgilerimi sunuyorum.” Dedi.

"Büyük davalar büyük mücadeleler ister" 

MYP Genel Sekreteri Muhammed Altun, konusma yapti. Altun yaptigi konusmada su açiklamalara yer verdi: “Insanlik tarihinin en eski en büyük milletlerinden biride Müslüman Türk milletidir. Dünya üzerinde bir çok imparatorluklar ve devletler kurmus olan bu millet medeniyette büyük ilerlemeler göstermis savas meydanlarinda ki kahramanlari ile cihan tarihinde destanlar yazmis bir millettir. Asirlarca Islam dünyasinin önderligini yapmis tarihi san ve seref dolu bir millettir. Bu kahraman milletin, ecdadin yigit insanlari, yigit Afyonkarahisarlilar hosgeldiniz sefalar getirdiniz.Büyük davalar büyük mücadeleler ister çile, sabir, kararlilik ve gayret ister. Bizimle Türkiye’nin problemlerini çözmek isteyen ve kendi omuzlarinda mazlumlarin yükünü hisseden tüm kardeslerimizle beraber bu dava için yola çiktik. Türkiye çok zor bir durumdan geçiyor. Bunun için herkes Türkiye için elini tasin altina sokacak. Biz elimize degil bu ülke için, bu bayrak için, bu vatan için basimizi tasin altina sokmaya haziriz.” Dedi.


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °