Afyonkarahisar Belediyesi Bu Senede Iftar Gelenegine Devam Ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi bu senede iftar Gelenegine Devam ediyor.

Gündem 9.05.2019 16:20:10 0
Afyonkarahisar Belediyesi Bu Senede Iftar Gelenegine Devam Ediyor.


Afyonkarahisar Belediyesi, her yil oldugu gibi bu yilda ramazan ayinda vatandaslara iftar vermeye devam ediyor.

Afyonkarahisar Belediyesi’nde hazirlanan 3 çesit yemek her gün 5 bin kisiye ulastiriliyor. 
Afyonkarahisar Belediyesi, yardimlasma ve dayanismanin en üst düzeye çiktigi Ramazan ayinda, iftar çadirlari ve dagitim noktalariyla vatandaslarimiza bu yil da yemek ikramlari sürüyor.

Ramazan ayi boyunca hayirseverlerin katkilariyla üç ayri nokta ve alti farkli mahallede olusturulan dagitim noktalarinda günlük 5 bin kisiye iftar yemegi veriliyor. Aralarinda Fatih, Sahipata, Karsiyaka, Çavusbas, Imaret Camii ve Mecidiye Mahallelerinde dagitim noktalari olusturulurken, Cumhuriyet Meydani alti, 1. Küçük Sanayi Sitesi ve Gezici Çadirda iftar yapiliyor.
Vatandaslar memnun
Aksam saatlerinde belediye tarafindan iftar dagitilan noktalara gelip yemeklerini alan vatandaslar bu uygulamadan memnun. Belediye’nin mübarek ramazan ayinda verdigi iftar yemegi sayesinde herkesin karnini rahat bir sekilde doyurdugunu ifade eden Vatandas Zeki Yilmazdemir sunlari söyledi; “Belediye Baskanimiz Mehmet Zeybek’ten Allah razi olsun.

Yapmis olduklari iftar uygulamasi sayesinde su mübarek ayda kimse aç kalmiyor.

Hem yerli vatandaslar hem de mülteciler buradan rahat bir sekilde yemeklerini yiyebiliyorlar. Ben bu yemeklerin yapiminda emegi geçen ve destek olan herkese tesekkür ediyorum” dedi.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °