Vali Tutulmaz Huzurevi Yasli Bakim Ve Rehabilitasyon Merkezi Sakinleri Ile Birlikte Iftar Yapti.

Vali Tutulmaz Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte iftar yapti.

Gündem 13.05.2019 13:18:12 0
Vali Tutulmaz Huzurevi Yasli Bakim Ve Rehabilitasyon Merkezi Sakinleri Ile Birlikte Iftar Yapti.

Vali Tutulmaz Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte iftar yapti.

Kardesligin, birlik ve beraberligin pekistigi, cömertligin ve paylasimin arttigi mübarek Ramazan ayinda Vali Mustafa Tutulmaz ve esi Fatma Tutulmaz, Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri ile birlikte iftar yapti.

Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinde düzenlenen iftar yemegine Vali Mustafa Tutulmaz ve esi Fatma Tutulmaz’in yani sira Garnizon Komutani Tugg. Özdemir San, Vali Yardimcilari Gülihsan Yigit ve Dr. Mehmet Boztepe, Il Jandarma Komutani J. Alb. Hamza Çömez, Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiz, Aile, Çalisma ve sosyal Hizmetler Il Müdür Vekili Zekai Inan ve Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri katildi.

Karsilikli Anlayisla Genis Aile Olabiliriz

Iftar programinda konusan Vali Tutulmaz: ”Ramazan ayinin bereketini birlikte paylasalim düsüncesi ile bugün sizlerle beraberiz. Her firsatta sizlerle birlikte olmaya gayret ediyorum. Ramazanlar genis sofralarla, paylasmayla anlam buluyor. Bizlerde bugün sizlerin sofrasina misafir olduk. Bizi misafir ettiniz, ramazanin güzelligini birlikte yasiyoruz. Bu ve benzer etkinlikler ile yöneticilerimiz sizlerle birlikte oluyor. Bayram dolayisiyla da yine birlikte olacagiz. Devletimiz tüm imkânlari ile sizlerin yanindadir. Aile kavraminin en önemli hususu birlikte olabilmektir. Zaman içerisinde günümüz sartlarinda ailelerin çalisiyor olmasi, çekirdek aile kavraminin olusmasi huzurevi ihtiyacini ortaya çikariyor. Ilimizde 4 huzurevi var ve kapasiteleri dolu. Yeni huzurevlerinin yapilmasi yönünde gayretlerimiz var. Ama öncelikli dilegimiz sizlerin aileleriyle kalabilmesidir. Bu sartlarda da sizlere iyi hizmet verebilme çabasi içerisindeyiz. Eksikler, yanlislar elbette vardir. Sizler büyükler olarak hos görüp, çalisanlarimizin eksiklerini tamamlayin. Genis bir aileyi bu sekilde olusturabiliriz. Simdiden yaklasan ramazan bayraminizi kutluyor, hayirli, huzurlu bir ramazan diliyorum” dedi.

Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezindeki iftar programi Vali Mustafa Tutulmaz’in Huzurevinde kalan vatandaslarimizin istek ve taleplerini dinlemesi ile sona erdi.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °