Serhat Gümüs, 19 Mayis Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayrami Dolayisiyla Bir Mesaj Yayinladi

Afyon Mali Müsavirler Oda Baskani Serhat GÜMÜS, 19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami dolayisiyla bir mesaj yayinladi:

Gündem 20.05.2019 08:20:55 0
Serhat Gümüs, 19 Mayis Atatürkü Anma Gençlik Ve Spor Bayrami Dolayisiyla Bir Mesaj Yayinladi

Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Kurtulus Mücadelesini baslatmak için 19 Mayis 1919’da Samsun'a çikisinin 100. yilini kutluyoruz. Atatürk’ün Samsun’a çikisi, milletimizin kaderini degistiren, yolumuzu aydinlatan tarihi bir baslangiçtir.

Bugün sahip oldugumuz birçok zenginlik, Atatürk’ün o yillarda baslattigi zorlu mücadeleler sonucu kurdugu çagdas, demokratik devlet yapisi ve gösterdigi ilkeler isiginda elde edilmistir. Atatürk’ün tüm olumsuzluklara ragmen hedefinden sasmadan, inanç ve kararlilikla attigi adimlar bir ülkeyi yok olmaktan kurtarmakla kalmamis, yepyeni bir devletin temellerini atmistir.

Her firsatta genç nesile duydugu güveni dile getiren Atatürk, kurmus oldugu genç devlete sahip çikma ve daha ileriye tasima görevini yine Türk gençligine emanet etmistir. Burada gençlere ve tüm kesimlere düsen en önemli görev, devraldiklari mirasi daha da zenginlestirerek, kendilerinden sonra gelen nesillere birakmaktir.

19 Mayis Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayrami’ni kutluyor, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kurtulus Savasimizin bütün kahramanlarini rahmet ve sükranla aniyoruz."


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °