Igm Baskani Çobandan Anlamli Ziyaret

IGM Baskani Çoban'dan anlamli ziyaret

Gündem 26.05.2019 14:14:23 0
Igm Baskani Çobandan Anlamli Ziyaret

 

Sehit Aileleri ve Gazilere olan yakinligi ile taninan ve iki dönem belediye baskanligi süresince sinirsiz destek ve hizmet veren Il Genel Meclisi Baskani Burhanettin Çoban, Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Subesini ziyaret etti.

Dernek Baskani Ismail Kumartasli ve yönetimi tarafindan karsilanan Baskan Çoban, ziyarette Sehit yakinlari ve Gazilerle sohbet ederek, sorun, talep ve önerilerini dinledi.

Sehit Aileleri ve Gazilerin en küçük sorunlarindan dahi Dernek Baskani Ismail Kumartasli sayesinde aninda haberdar oldugunu ve gerekli ne yapilacak ise onu yaptigini söyleyen Baskan Çoban, "Benim için öncelikli islerimin basinda Sehit Aileleri ve Gazilerimize hizmet gelir. Iki dönem belediye baskanligim süresince bizlere emanet olan degerli Sehit Aileleri ve Gazilerimiz için en iyi hizmeti vermeye çalistim. Birlik ve beraberlik içinde her türlü sorunun üstesinden geldik. Bundan sonra da her daim yaninizda oldugumu bilmenizi isterim. Gece gündüz demeden bana ulasabilirsiniz. Cep telefonum hepinizde var. Beni aramaktan asla çekinmeyin" dedi.

Dernek çalismalari ve Sehit Aileleri ile gaziler hakkinda Dernek Baskani Ismail Kumartas'li dan bilgiler alan Baskan Çoban, Kumartasli ve yönetimini basarili çalismalarindan dolayi tebrik etti.

Ziyaretten büyük mutluluk duyduklarini belirten Türkiye Harp Malulü Gaziler Sehit Dul ve Yetimleri Dernegi Afyonkarahisar Sube Baskani Ismail Kumartasli, "Baskanimiz Burhanettin Çoban'in sefkat elini her daim omzumuzda hissettik. Her türlü talep ve sorunumuza titizlikle egildi ve bizlere yardimci oldu. Bundan sonraki görevinde de üstün basarilarinin devam edeceginden eminiz ve tüm Sehit Aileleri ile Gaziler olarak Baskanimiza duaciyiz. Ziyareti bizleri haliyle memnun etmistir" dedi.

Karsilikli bilgi alis verisinin yapildigi ziyarette, Baskan Çoban, dernekte bulunan Sehit aileleriyle de sohbet etti.

 


Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °
Cumartesi 16.9 ° / 7.8 °