Italyada Afyonkarahisari Temsil Ettiler.

Italya’da Afyonkarahisar’i temsil ettiler.

Gündem 27.05.2019 10:23:23 0
Italyada Afyonkarahisari Temsil Ettiler.

 Afyonkarahisar Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin koordinatörlügünü yürüttügü Erasmus+ KA229 Rightful Perception of Reality (Gerçekligin Dogru Algilanmasi) projesi ikinci hareketliligi Italya’nin Ortona sehrinde gerçeklestirildi. 
Afyonkarahisar Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin koordinatörlügünü yürüttügü ‘Gerçekligin Dogru Algilanmasi’ projesi kapsaminda 6 ögrenci Italya’nin Ortona sehrine götürüldü.

Proje Koordinatörü Ingilizce Ögretmeni Yonca Öztürk’ün öncülügünde gerçeklestirilen etkinlikte ögrencilerin medyadan her duyduklarina inanmamalari ve arastirdiklari konunun gerçekligini yerinde görüp ögrenmeleri amaçlandi. 
Ülkemizi en güzel sekilde temsil ettiler 
1 hafta süre hareketlilikle ilgili bilgiler veren Proje Koordinatörü Ingilizce Ögretmeni Yonca Öztürk, hareketlilige katilan 6 ögrenci ve ögretmenlerin demokrasi ve insan haklari konusunda egitim aldiklarini söyledi. Öztürk “Ayrica bu faaliyetimizde bizim ögrencilerimiz ülkemizdeki demokrasi ve insan haklariyla ilgili sunum yapti.

Ben 6 ögrencimizin ülkemizi en güzel sekilde temsil ettiklerine inaniyorum” dedi. 
"Dil becerilerini gelistirmeyi hedefledik" 
Italya’da kültür gezilerinin de organize edildiginin bilgisini veren Öztürk; “Napoli’yi ve birkaç sehri daha gezip tanima firsati bulduk. 1 haftalik gezi ve faaliyetlerimizin sonunda her ülkenin kendine özgü yöresel kiyafetlerle ögrenci geçisi yapti.

Bu geçis katilimci tüm ülkeler tarafindan begenildi.

Biz ziyaretimizde konaklamamizi daha önce ilimizdeki kendi ögrenci ailelerimizin evinde agirlamis oldugumuzun yabanci ögrencilerin ailelerinin evinde yaptik. Bu faaliyetimizle ögrencilerimizin dil becerilerini gelistirmeyi ve ön yargilarini kirmayi hedefliyoruz. Projenin devaminda ise Ispanya, Yunanistan ve Portekiz ziyaretlerimiz var” dedi. 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °