Internet Habercileri Dernegi( Afihad), Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybekte, Hayirli Olsun Ziyareti.

Internet Habercileri Dernegi( AFIHAD), Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybekte, Hayirli olsun Ziyareti.

Gündem 28.05.2019 09:30:36 0
Internet Habercileri Dernegi( Afihad), Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybekte, Hayirli Olsun Ziyareti.

Afyonkarahisar Internet Habercileri Dernegi( AFIHAD), Afyonkarahisar Belediye Baskani Mehmet Zeybek’e, makaminda bir nezaket ziyareti gerçeklestirerek, hayirli olsun dedi.

fikir alisverisinin yapildigi ziyarette, Dernek Baskani Ismail Ögeday, Baskan Zeybek’e Dernegin bu zamana kadar yapmis oldugu, önemli çalismalardan bahsederek, yakin zamanda da yine önemli projeleri hayata geçireceklerinin, vurgusunu yapti. Baskan Zeybek’e de dernege destek olmalari konusunda ricada bulundu.

 Baskan Zeybek ise, Dernegin basin mensuplari yararina yapilacak olan isler konusunda, destek olacagini ifade etti. Baskan Zeybek 30 Haziran 2019 tarihinde de, Afyonkarahisar’in önemli bir konuya ev sahipligi yapacagini ifade ederek, bu tarihte Afyonkarahisar’da klasik Mercedes otomobil sevdalilarinin bir araya gelecegini, bu konuda da Afyonkarahisar’in bir bulusma noktasi olacagini ifade etti.

Baskan Zeybek yine cirit kayaligi ve hobi bahçesinin de, Afyonkarahisar’da TOKI’nin programina alindigini ifade ederek, meydan çalismasinin artik son asamasina gelindigini, 330 araçlik kapali otoparki, yemekhanesi ve üzerinde bulunan  sosyal alanlari ile yakin zamanda hizmet vermeye baslayacagini ifade etti.

Ziyarete Dernek Baskani Ismail Ögeday’in yanisira, baskan yardimcisi Mustafa Daghan, Dernek üyelerinden Faruk Kilinç ve Hakan Simsek katildi. Ziyaret çekilen hatira fotografinin ardindan, sona erdi.

Afyon Time


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °