Valimiz Aziz Yildirim Askeri Kurumlara Iadeyi Ziyaretlerde Bulundu.

Valimiz Aziz Yildirim Askeri Kurumlara Iadeyi Ziyaretlerde Bulundu.

Gündem 23.11.2016 23:35:07 0
Valimiz Aziz Yildirim Askeri Kurumlara Iadeyi Ziyaretlerde Bulundu.

 

 

 
Valimiz Aziz Yildirim, kendisine hayirli olsun ziyaretlerinde bulunan kamu kurum ve kuruluslara iadeyi ziyaretlerine devam etti. Gün içerisindeki programlari kapsaminda, ilimizdeki hizmetlerini sürdüren Askeri kurumlara iadeyi ziyarette bulundu.
 
Valimiz Aziz Yildirim’a ziyaretleri boyunca Ikmal ve Garnizon Komutani Tugg. Sahin Kiliçaslan ile Il Emniyet Müdürü Fahrettin Sen eslik ettigi ziyaretleri kapsaminda Askeralma Bölge Baskani Per. Alb. Murat Diker, 8’nci Ana Bakim Merkezi Komutani Müh. Alb. Muharrem Keyfoglu, 4. Mühimmat Bölge Komutani Bkm. Alb. Mustafa Erol ve Hava Meydan Komutani Hv. Ss. Alb. Özgür Büyüköztürk’e ziyarette bulundu.
 
Ziyaretler sirasinda karsilama mangasi tarafindan karsilanan Valimiz Aziz Yildirim, ziyaret seref defterlerini imzaladi.
 
Karsilikli bilgi alis verisinde bulunulan ziyaretlerde Valimiz Aziz Yildirim’a ilgililer tarafindan kurumlari ve sorumluluk alanlari hakkinda bilgiler aktarildi.
 
8’nci Ana Bakim Merkezi Komutanligini ziyareti sirasinda Kompozit Yelek Atelyesi, Kompozit Baslik Atelyesi ve Lastik ve Kauçuk Atelyesinde üretilen ürünlerle ilgili olarak Müh. Alb. Muharrem Keyfoglu tarafindan Valimiz Yildirim’a bilgiler verildi.
 
Valimiz Aziz Yildirim ziyaretleri sirasinda yaptigi konusmada, Türk Askerinin ülkemizin bölünmez bütünlügü için olmazsa olmaz unsurlar arasinda yer aldigini söylerken, geçtigimiz aylarda yasanan menfur saldirida her kurum ve kurulusta kötü niyetli kisilerce çalisma ve faaliyetler yürütüldügünü, bu yönde devletimizin ve hükümetimizin dirayetli ve kararli durusu ile kötü niyetli kisilerin tüm kurum ve kuruluslarimizla ilisiklerinin kesildigi gibi, ordumuz içerisinde bulunan bu tür kisilerin de ilisiklerinin kesildigini belirtti. Bu anlamda Türk askerimize güvenimizin sonsuz oldugunu dile getiren Valimiz Yildirim, güçlü Türk ordusu sayesinde Türkiye’nin güçlü oldugunu sözlerine ekledi.

Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °