Sandiklida Durdurulan Sürücücü Ve Yolculara Sürpriz Ikram

Sandikli'da durdurulan sürücücü ve yolculara sürpriz ikram

Gündem 4.06.2019 16:00:26 0
Sandiklida Durdurulan Sürücücü Ve Yolculara Sürpriz Ikram

Afyonkarahisar’in Sandikli ilçesinde Ramazan Bayrami'nin ilk saatlerinde yolculara lokum ikram edildi. 
Afyonkarahisar-Antalya karayolunun Sandikli girisinde Bölge Trafik Müdürlügü ekipleri araçlari bayramlasmak ve lokum ikram etmek için durdurdu. Sandikli girisindeki uygulama noktasina Sandikli Kaymakami Eflatun Can Tortop Sandikli Belediye Baskani Mustafa Çöl ve ilçe protokolü geldi. Trafik ekipleri durdurdugu araçlardaki sürücülere hem uyarilarda bulundular hem de bayramlasarak Sandikli lokumu ikram etti. 
Sürücülerle bayramlasan Sandikli Kaymakami Eflatun Can Tortop ile Belediye Baskani Mustafa Çöl vatandaslara da bayram mesaji verdi. Kaymakam Tortop, "Bu bayram gününde hastanedeki hastalarimizi ziyaret ettik. Jandarma Komutanliginda askerlerimizle bayramlastik, simdi de trafikte seyri seferde olan vatandaslarimizla yolcularimizla bayramlastik. Buradan huzur evine gidecegiz, yaslilarimiz ile bayramlasacagiz. Ben aziz milletimizin bayramini tebrik ediyorum. Allah'tan nice bayramlara ulasmamizi niyaz ediyorum" dedi. 
Belediye Baskani Mustafa Çöl yaptigi açiklamada, "Bayram sabahinda Kaymakamimiz ile çesitli bayram kutlama programlarina katildik. Simdi de emniyet personelimiz ile yoldan geçen vatandaslar ile bayramlasiyoruz. Bu vesile ile tüm vatandaslarimizin bayramini en içten dileklerim ile tebrik ediyorum" ifadelerini kullandi. 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °