Bakan Akardan Önemli Ziyaret Sonrasi Açiklama

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar MHP Genel Baskani Bahçeli’yi ziyaretinin ardindan kisa bir açiklama yapti. Akar açiklamasinda

Gündem 24.06.2019 17:07:01 0
Bakan Akardan Önemli Ziyaret Sonrasi Açiklama

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'yi ziyaret etti. Akar ile Bahçeli, MHP Genel Merkezi'nde bas basa görüstü.     

Görüsmenin ardindan basin mensuplarina açiklama yapan Akar, "Savunma ve güvenlik konusunda MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'ye bazi konularda bilgiler sunduk, görüslerini, önerilerini dinledik. Güzel bir bilgi alisverisi oldu. Ayni sekilde diger genel baskanlarimiza da bu bilgileri sunmak suretiyle, su anda Türkiye Cumhuriyeti devleti olarak izledigimiz politikalarla, konularla alakali görüs alisverisini sürdürüyoruz. Çalismalarimiz devam ediyor." diye konustu.     

"Bu hafta Amerikan Savunma Bakani ile NATO Savunma Bakanlari Toplantisi çerçevesinde bir araya gelecegiz." diyen Akar, daha sonra Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan'in G20 çerçevesinde Amerikan Baskani Donald Trump ile görüsecegini belirtti.     

Milli Savunma Bakani Akar, ziyaretlerle hem yaptiklarini anlatma hem de genel baskanlarin görüs ve önerilerini dinleme firsati bulduklarini ifade etti.     

Ziyaret, basina kapali gerçeklesti.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °