Devlet Bahceliden Flash Aciklamalar

Bahçeli’nin konusmasinin satirbaslari söyle: “SIYASETI ADAM GIBI YAPTIK”

Gündem 26.06.2019 16:12:32 0
Devlet Bahceliden Flash Aciklamalar

Bahçeli’nin konusmasinin satirbaslari söyle:

“SIYASETI ADAM GIBI YAPTIK”

“Ülkemiz 31 Mart 2019’dan 23 Haziran 2019’a kadar geçen 84 günlük sürede Istanbul Büyüksehir Belediye Baskani seçimine kilitlenmisti. YSK, IBB seçimini yenilenmek kaydiyla 6 Mayis’ta iptal etmisti. Hem Istanbul, hem Türkiye seçimin siyasi kampanya sürecine sahne oldu.

Çalismalarimizi bu alanda teksif ettik. Bu nedenle grup toplantilarimiza ara vermistik. MHP, hiçbir taahhüdünü unutmamistir. Hiçbir vaadini ihmal ve inkar etmemistir. Millete hizmet askiyla dolu bir hayat ve siyaset çizgimiz vardir. bizim çizgimizde egrilik, yamukluk görülmemistir. Yarim asrin onuruyuz. Müspet istikamette gelistik, büyüdük ama öz degerlerimizden kopmadik. Ülkülerimizin rotasindan savrulmadik. Siyaseti adam gibi yaptik. Ülkemizin yörüngesinden asla çikmadik.

“HERKES DILININ AYARINA DIKKAT ETSIN”

23 Haziran seçimi sürecinde neye inaniyorsak, neyi dogru buluyorsak tavrimizi ve durusumuzu buna göre belirledik. Tarafiz ve tarzimiz bilinmekteydi. Cumhur ne diyorsa ona kulak verdik. Cumhur Ittifaki’nin hedefleri dogrultusunda gece-gündüz demedik, gerçekten üzerimize ne düsüyorsa yaptik. Müsterihiz. Hiç kimse samanlikta igne aramasin. Hiç kimse orasini burasini oynatmasin, herkes dilinin ayarina dikkat etsin. Aklina geleni isleyip, her agaci taslamaya yeltenmesin.

“BIZ MITIL ATTIK ONLARIN BETI BENZI ATTI”

MHP Istanbul’da dogrunun, dik durusun, tarihi mirasin, milli bekanin, milli dayanismanin safinda saglam sekilde yerini almistir. MHP, Istanbul’da Cumhur Ittifaki’nin basarisi için ter dökmüs, emek vermistir. Istanbul’a bir mitil attik gelin görün hepsi toz toprak gibi havaya kalkti. Malum isim ve çevreler mitilimizi duyunca militanlastikça militanlastilar. Zavallilar nereden bilsin mitili, onlarin çoktan tutusmus fitili. Biz mitil attik, onlarin beti benzi atti.

MHP dedigini yapti, sözünü tuttu. Özünün geregi neyse sahaya yansitti. Istanbul’a gelmedigimizi uyduranlar, bir gece kalip döndügümüzü söyleyenler, iyi görünümlü kötülerdir. Bunlara ne söylesek beyhudedir. Bunlari tarih ve tavzih etmek için 3 maymun metaforu bile yetmeyecektir.

“ALÇAKLIKTIR, ARSIZLIKTIR”

IP’in basindaki sahsiyet diyor ki, ‘Mitili Imrali’ya atmislar.’ Bir gazeteci de malum mektuptan önce m oldugunu söyleyerek gözünü yalana dolana teslim etmistir. IP’in basindaki sahin bunu söyledigine göre ya Imrali’da nöbete girmis ya da Pensilvanya’dan sufle almistir. MHP ile teröristler arasinda en küçük bag kurmak bile iblisin oyununa gelmektir. Bizi hedef alarak Imrali canisi mektubundan medet umdugumuzu, göz yumdugumuzu aklindan geçirmek, rüyada görmek, hayalini kurmak alçakliktir, arsizliktir. Bizim söyledigimiz sudur; HDP Kandil’in siyasi aracisidir. Ha HDP, ha Kandil bunlarin aralarinda fark yoktur. HDP’nin zillet ittifaki içinde olmasi CHP adayina destek mesaji terörist basi tarafindan kabul görmemistir.

“AYIPLI ISNATTIR”

Konu Istanbul’dur. Ne ibret verici bir gerçektir ki, terörist basinin mektubuna ne CHP’den ne IP’ten tepki gelmistir. Biz bölücüler arasindaki derin çikarin Istanbul’a yön veremeyecegine inanarak 21 Haziran’daki basin açiklamamizi paylastik. Sözlerimizin sonuna kadar arkasindayiz. Bu açiklamamizi çarpitarak terörist basina onay verdigimizi söylemek ayipli bir isnattir. Teröristbasinin mektubundan siyasi fayda umdu diyen namerttir, bundan daha önce miz oldugunu söyleyenler satilik kalemlerdir. Milli ve yerli özellik atfetmek cinayettir. Teröristbasinin mektubundan bilgimiz oldugunu söyleyenler yanimizda miydi?

“SEN POSTU NEREYE SERDIN?”

MHP’nin terörizme bakisi nettir. Biz çözümcü degiliz, isbirlikçi degiliz. HDP ile yanak yanaga, FETÖ ile arkali önlü siyaset yapanlara tepki gelmez. MHP bir sey söylesin alayi hücuma geçer. Siyasi trajedi budur. Imrali’ya mitil attigimizi söyleyen hanimefendi sen postu nereye serdin, kimlere yoldas oldun? HDP’yi Kürt siyasi hareketi diye tarif eden, yanina aldigi eski arkadaslarimizi saga sola saçan vasifsiz sahsiyetin bize söz söylemesi nafile çirpinistir. Bizim üzerimizden prim yapmak isteyenlerin gayretleri hüsrana ugrar. Biz beka dedik, Türk milletinin yeminlerini, izzeti nefsini canimiz pahasina müdafaa ettik. Beka beka diyerek Imrali’ya gittigimizi söyleyen, siyaset madrabazlaridir. Yanlisa yanlis diyecegiz. Ihanetle savasimiz sonuna kadar devam edecektir. Ümitsizlik kapimizdan içeri giremeyecek. Fitne gönül duvarlarimizi geçemeyecek. Biz MHP’yiz, biz Türkiye’yiz. Hep birlikte Türk milletiyiz.

“SONUCA SAYGIMIZ TAMDIR AMA ISTANBUL EHLINE EMANET EDILMEMISTIR”

Türkiye seçim bahsini kapatmistir. Seçimsiz 4 uzun yil vardir. IBB Baskanligi sonucuna saygimiz tamdir. 23 Haziran seçim sonucunun hayirli olmasini diliyorum. Ayrica Istanbul’da insanüstü bir gayretle çalisan arkadaslarimiz tebrik ediyorum. Sandik saibeden arindirilmistir. Kazanan Türkiye olmustur. Kara kampanyalar 23 Haziran’da burusturulup atilmistir. Türkiye’de demokrasi yok diyenler hem 31 Mart seçiminden hem de 23 Haziran seçimlerinden ibret almalidir. Hakkimizi alacaksak demokratik adap ve ahlak sinirlarinda kalarak irademizi göstermeliyiz. Demokrasinin hakimiyeti, hukukun üstünlügü, milletimizi olusturan fertlerin esit haklara sahip olmasi Türkiye’nin stratejik gücüdür. Istanbul ehline emanet edilmemistir. Sonuçlarini görmemiz kuvvetle muhtemeldir.

23 Haziran’in neticesi ne olursa olsun, Cumhur Ittifaki 31 Mart’ta mührünü vurmustur. 31 Mart’tan 23 Haziran’a kadar pek çok sey yasanmistir. Siyasi ortam gerildikçe gerilmistir. sosyal medya infazlari, rezil dedikodular, asilsiz haberler, gerçekçi olmayan magduriyet edebiyati 23 Haziran’i gölgelemistir. Pençe Harekati’ni yapan Türkiye, sosyal medyada ahlaksizlarini da ortadan kaldirmalidir.

CHP, YSK’nin 6 Mayis seçim iptal kararini haksiz sekilde tartismaya açmis, karalamistir. CHP Genel Baskani’nin dünkü toplantisinda ’23 Haziran seçimi iptal edilirse tepki göstermeyecegim’ demesi simarik bir ruh halinin dile gelmesidir. CHP Genel Baskani korku tünelinde bocalamaya, kaygi türbülansina girmeye baslamistir. Artik bundan sonra Ekrem oglu Kiliçdaroglu’nun tepesinde keskin kiliç gibi sallanacak. Kimin ne yapacagi kendi meselesidir. Dilegimiz Istanbul’un iyi yönetilmesidir.

23 Haziran seçiminden sonra CHP’li belediye baskanin konusmasi analiz edilmelidir. maksadini asan, hamaset tuzagi tasiyan Istanbul Belediye Baskani gizli gündemi konusunda hazirlik içindedir. CHP’li belediye baskaninin her yere çekilecek konusma yapmasi bize göre tesadüfi görülemeyecektir. Kulun hesabi varsa, Allah’in da hesabi vardir. Istanbul Türk milletinindir. Türkiye’nin özetidir. 566 yillik fetih namusudur. 23 Haziran’da yolunu sasiranlar elbet hak ettigini bulacaktir. Herkes ayagini denk almalidir. Siyasi paçozluga yer olmayacaktir.

“YOLUNU SASIRANLAR ELBET HAK ETTIGINI BULACAKTIR”

CHP, YSK’nin 6 Mayis seçim iptal kararini haksiz sekilde tartismaya açmis, karalamistir. CHP Genel Baskani’nin dünkü toplantisinda ’23 Haziran seçimi iptal edilirse tepki göstermeyecegim’ demesi simarik bir ruh halinin dile gelmesidir. CHP Genel Baskani korku tünelinde bocalamaya, kaygi türbülansina girmeye baslamistir. Artik bundan sonra Ekrem oglu Kiliçdaroglu’nun tepesinde keskin kiliç gibi sallanacak. Kimin ne yapacagi kendi meselesidir. Dilegimiz Istanbul’un iyi yönetilmesidir.

23 Haziran seçiminden sonra CHP’li belediye baskanin konusmasi analiz edilmelidir. Maksadini asan, hamaset tuzagi tasiyan Istanbul Belediye Baskani gizli gündemi konusunda hazirlik içindedir. CHP’li belediye baskaninin her yere çekilecek konusma yapmasi bize göre tesadüfi görülemeyecektir. Kulun hesabi varsa, Allah’in da hesabi vardir. Istanbul Türk milletinindir. Türkiye’nin özetidir. 566 yillik fetih namusudur. 23 Haziran’da yolunu sasiranlar elbet hak ettigini bulacaktir. Herkes ayagini denk almalidir. Siyasi paçozluga yer olmayacaktir.

“ÜLKE MESELELERINE ODAKLANMALI”

Cumhur Ittifaki gelecege bakmalidir, ülke meselelerine odaklanmalidir. 2023 hedefleri için çok çalismaliyiz. Seçim tartismalarini bitirip asil gündeme sarilmaliyiz. Çilgin Türklerin yaptiklari yapacaklarinin teminatidir. Büyüyen bir Türkiye özlemi gerçeklesmelidir.

Bir devletin üç temel niteligi vardir. birincisi ülkesi, ikincisi milleti, üçüncüsü de egemenlik hakkidir. Herhangi birisi olmadan devletin olmasi imkansizdir. Devleti devlet yapan adalettir. Ülkeyi, milleti ve egemenlik hakkini ayakta tutan adalettir. Türk devlet felsefesinde adalet her seyin üstündedir. Adalet mülkün temelidir. Millet suuru olmadan, devlet suurunun hayat bulmasi imkansizdir. Devlet suuru demek bagimsizlik demektir.

S400 MESAJI

Türkiye’nin egemenlik haklarina karsi saldiri sahnededir. ABD’nin S400 üzerinden ülkemizi tehdit etmesi bir defa devlet olma vasfimiza hakarettir. Türkiye bir yol ayrimindadir; ya bu tehditlere boyun egecegiz ya da S400’leri temmuzda ayip konuslandiracagiz. Bunun baska bir seçenegi kalmamistir. ABD, devletten taviz istemektedir. S400’leri alirsaniz tehditlerinin bizim nezdimizde hiçbir geçerliligi yoktur. S400’lerin alinmasi bir varolus meselesine dönüsmüstür. Türkiye’nin karar organlari bellidir. Türkiye teslim olmamalidir, taviz vermemelidir. S400 almak milli devletimiz için de vazgeçilmezdir.

ABD VE YUNANISTAN’A SERT SÖZLER

ABD Baskani Iran’a yaptirimlar açiklamistir. Bu ülkede pek çok kisiyi hedef alan yaptirimlari imzalamistir. ABD Baskani’nin freni iyice bosalmistir. ABD sorumsuzdur, kontrolsüzdür, duyarsizdir, kaygisizdir. Yasanan restlesmelerin çatismaya dönüp dönmeyecegini kestirmek zordur.

Dogu Akdeniz’de sabrimiz tasma noktasindadir. Yunanistan atesle oynamaktadir. Topal ördek Çipras, Türkiye’yi önleyeceklerini ifade etmis, zirvada zirveye çikmistir. Yunan hükümeti bilmelidir ki Ege ve Akdeniz’de önümüzü kesecek bir korsan anasindan dogmamistir. Çipras kendini tarihe vermeli, Izmir’de dökülen dedelerinden ders almalidir. Yunan falan dinlemeyiz, gidecegimiz yere kadar gideriz. Karsimiza çiksin da basina neler gelecegini görsün. Sondaj gemileri faaliyetlerine devam etmelidir.”

 


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °