Afyonspor, Erkan Avserene Emanet

Afyonspor, Erkan Avseren’e emanet

Gündem 10.07.2019 12:23:49 0
Afyonspor, Erkan Avserene Emanet

Bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Afyonspor’da Yusuf Simsek’ten bosalan teknik direktörlük koltuguna Erkan Avseren oturdu. Avseren daha önce Besiktas’in altyapisinda görev almis, sonrasinda ise siyah-beyazlilarin scout ekibinde çalismisti. 
Spor Toto 1. Lig’de küme düsen ve bu sezon 2. Lig’de mücadele edecek olan Afjet Afyonspor, Teknik Direktör Erkan Avseren’le anlasmaya vardi. Yusuf Simsek’le yollarin ayrilmasinin ardindan teknik direktör arayislarina giren Afyonspor, daha önce Besiktas’in altyapisinda yaptigi basarili islerle dikkat çeken Erkan Avseren’le sezon sonuna kadar anlasti. Uzun yillar Besiktas formasi giydikten sonra Besiktas’in altyapisinda teknik direktör olarak görev yapan, ardindan da siyah-beyazli kulübün futbolcu izleme komitesinde çalisan Erkan Avseren, önümüzdeki sezon Afjet Afyonspor’un basinda olacak. 

“Her zaman hedefim var” 
Afyonspor ile 1 yillik anlasmaya vardigini söyleyen Erkan Avseren, öncelikle takimda kalan ve giden isimlere bakilmasi gerektigini belirterek, “Öncelikle gidenler bir belli olsun. Ardindan da transfer çalismalarimiza bakacagiz. 6-7 transfer yapmayi planliyoruz. Ancak bu mütevazi transferler olacak.

Takim kalitesi ve maliyet çok önemli. Amacimiz üst siralara oynamak. Zaten benim sahsi olarak her zaman hedefim var. Gönlümden geçen, ilk 5 içinde yer almak. Ama sampiyon olmayi da tabii ki her zaman isterim.

Sezon içinde hiçbir zaman yukaridan kopmamak gerekiyor. Bunun için de sezona iyi baslamak istiyoruz” ifadelerini kullandi. 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °