Halk Günü Toplantisina Vali Mustafa Tutulmaz Baskanlik Etti.

Halk Günü Toplantisi’na Vali Mustafa Tutulmaz Baskanlik etti.

Gündem 16.07.2019 17:55:49 0
Halk Günü Toplantisina Vali Mustafa Tutulmaz Baskanlik Etti.

Vatandaslarin daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yasamalarini saglamak, istek, öneri ve sikâyetlerini iletebilmeleri amaciyla her ay düzenli olarak yapilan Halk Günü Toplantisi’na Vali Mustafa Tutulmaz Baskanlik etti.

Valilik B blok Toplanti Salonu’nda yapilan Temmuz ayi Halk Günü Toplantisi’na Vali Mustafa Tutulmaz’in yani sira, Belediye Baskan Yardimcisi Murat Öner ile ilgili kamu kurumlarinin müdürleri, mahalle muhtarlari ve basin mensuplari katildi.

Kamu Kaynakli Is Talebinizi Burada Dile Getirmeyin

Toplantinin açilisinda konusan Vali Mustafa Tutulmaz, vatandaslarin sorunlarini çözmek amaciyla bu toplantilara devam ettiklerini belirterek, “Temmuz ayi halk günü toplantisina hepiniz hos geldiniz.
 Bildiginiz üzere her ay vatandaslarimizin problemlerini dinlemek üzere halk günü toplantisi yapiyoruz. 
Her toplantida tekrar hatirlatiyorum. Kamu kaynakli is talebinizi burada dile getirmeyin arkadaslar. 
Yani devlet ya devletle dogrudan baglantili kurum ve kuruluslarda sizin bu talebinizi yerine getirecek bir yetkimiz yok. 
Ama özel sektörde is talebiniz var ise bu konuda yardimci oluruz. Bunun disinda özel görüsme yapmak isteyen arkadaslarimizla da özel görüsebiliriz.”

Taleplerin Takipçisi Oluyoruz

Kendilerine iletilen istek ve taleplerin takipçisi olduklarini söyleyen Vali Tutulmaz, “Kamunun bilgilendirilmesi noktasinda yarar gördügünüz hususlar var ise o hususta da taleplerinizi burada basinin önünde dile getirebilirsiniz. 
Biz burada önce sizi dinliyoruz, problemlerinize çözüm bulabiliyorsak hemen burada buluyoruz, bulamadiklarimizi not edip geregini yaparak sonuç hakkinda sizi bilgilendiriyoruz.
 Son dönemlerde mahalle muhtarlarimiz yada gönüllü vatandaslarimiz toplantilarimiza katilip toplumsal sorunlarin çözümünde bizlere katki sagliyorlar.” diye konustu.  

Ardindan vatandaslara sirasiyla söz veren Vali Mustafa Tutulmaz, kendisine iletilen talep, sikâyet, sikinti ve önerileri dinledi, çözüm üretmeye çalisti. Vali Tutulmaz gerekli gördügü hususlarda ilgili kurum müdürlerine talimatlar vererek gereginin yapilmasini istedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °