T.c. Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Afyonkarahisar Il Müdürü S. Münire Burcuya Nezaket Ziyareti

T.C. Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Afyonkarahisar Il Müdürü S. Münire Burcu'ya nezaket ziyareti

Gündem 18.07.2019 16:35:12 0
T.c. Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Afyonkarahisar Il Müdürü S. Münire Burcuya Nezaket Ziyareti

Suhut Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Suat Benli ve Yönetim Kurulu Üyesi Fazilet Dönmez Cumhurbaskanligi Iletisim Baskanligi Afyonkarahisar Il Müdürü S. Münire Burcu’ya nezaket ziyaretinde bulundular.

Ziyarette, Zafer Yolu Kurtulus Savasinda Suhut isimli kitabi hakkinda bilgiler veren Benli, daha sonra dernegin Istanbul’da faaliyet gösterdigini, son yapilan genel kurul seçimlerinden sonra da dernek faaliyetlerinin kaldigi yerden devam ettigini, hemsehri dayanismasinin il disinda da önemine vurgu yapti. Ayrica Iletisim Baskanligi Afyonkarahisar Il Müdürlügünü, Afyonkarahisar’da yapilan etkinliklerden takip ettigini, Il Müdürü S. Münire Burcu’ya da Afyonkarahisar basinina yaptigi katkilardan dolayi tesekkür etti.

Il Müdürü S. Münire Burcu’da Afyonkarahisarli hemsehrilerimizin maneviyata önem veren sevgi dolu insanlardan olustugunu, yardimsever olduklarini ve bu yardimseverliligin sehir disina tastigini gözlemledigini söyledi. Burcu nazik ziyaretlerinden dolayi Benli ve Dönmez’e tesekkür etti.

Ziyaret sonunda Suhut Kültür ve Dayanisma Dernegi Baskani Suat Benli ve Yönetim Kurulu Üyesi Fazilet Dönmez, Zafer Yolu Kurtulus Savasinda Suhut isimli kitabi ve Suhut’a özgü çömlek ve hashas görselinden olusan çini plaket tabagi’ni Il Müdürü S. Münire Burcu’ya takdim ettiler.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °