Afrayin 1. Etap Ödenegi Tahsis Edildi

GAR IÇINDE 'VAGON KAFE' YAPILACAK

Gündem 22.07.2019 14:15:19 0
Afrayin 1. Etap Ödenegi Tahsis Edildi

  Afyon Gar ile Kocatepe Üniversitesi arasi 1. Etap 2. Konvansiyonel hattinin yapimi, etüd, proje, mühendislik ve danismanlik hizmet isi için gerekli ödenek tahsis edildi.

  

    Belediye Baskani Mehmet Zeybek, TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri'yi iade-i ziyarette bulundu.

    Ziyarette, Belediye Baskan Mehmet Zeybek'in seçim vaatleri arasinda yer alan AFRAY Projesi'nin son durumu ile ilgili Baskan Zeybek'e bilgi veren TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, Devlet Demiryollari Isletme Genel Müdürlügü Etüd ve Proje Dairesi Baskanligi Planlama ve Koordinasyon Sube Müdürlügü kanaliyla Afyon Gar ile Kocatepe Üniversitesi arasi 1. Etap 2. Konvansiyonel hattinin yapimi, etüd, proje, mühendislik ve danismanlik hizmet isi için gerekli ödenegin tahsis edildigini açikladi.

 

 Ihalenin tamamlanmasinin ardindan isin yürütmesini, Afyonkarahisar Belediyesi'nin destekleriyle Bölge Müdürlügü olarak kendilerinin yapacagin belirten Sivri, 1. Etap 2. Konvansiyonel hattinin simülasyonu üzerinden Baskan Zeybek'e bilgi verdi. Belediye Baskan Mehmet Zeybek ve TCDD 7. Bölge Müdürü Adem Sivri, ziyaretin ardindan Ali Çetinkaya Gar'i içerisinde Bölge Müdürlügü tarafindan yapilacak vagon kafede incelemelerde bulundu. Bölge Müdürü Sivri, modern ve otantik bir mimariyle tasarlanacak bu kafenin, ailelere uygun konseptte olacagini, ayni zamanda dügün, nisan ve benzeri özel etkinliklerin de yapilabilecegini söyledi.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °