“18 Yasindaki Bir Gencin Azmi Ve Enerjisi Ile Hep 18 Yasinda Kalacagiz”

“Afyonkarahisar’dan yola çikarak Türkiye'deki karanliklari aydinliga çevirdik

Gündem 14.08.2019 13:29:22 0
“18 Yasindaki Bir Gencin Azmi Ve Enerjisi Ile Hep 18 Yasinda Kalacagiz”

 

 

AK Parti’nin kurulusunun 18. Yili nedeniyle bir mesaj yayinlayan AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen, “18 yasindaki bir gencin azmi ve enerjisi hep18 yasinda kalacagiz” dedi.

AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen, AK Parti’nin kurulusunun 18. Yili nedeniyle bir mesaj yayinladi.

 

“Afyonkarahisar’dan yola çikarak Türkiye'deki karanliklari aydinliga çevirdik”

 

Baskan Sezen mesajinda “2001 yilinda ‘artik hiçbir sey eskisi gibi olmayacak’ slogani ileaziz milletin kabul edilmis duasi olarak siyasi hayatina baslayan AK Parti, 2001 yilindan bugüne kadar milletin destegini arkasina alarak karanliklari aydinliga çeviren bir mesalenin hikayesidir. Afyonkarahisar’dan yola çikarak Türkiye'deki karanliklari aydinliga çeviren liderimiz Cumhurbaskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan iktidara geldigi günden bu güne kadar Türkiye'ye çag atlatan projelere imza atmistir” dedi.

 

“AK Parti davasi, binlerce yillik geçmisi olan bir davadir”

 

AK Parti’nin davasinin siradan bir dava olmadigini ifade eden Sezen,“Bu dava binlerce yillik geçmisi olan bir davadir. AK Parti, ülkemizdeki birlik ve beraberligin, kardesligin teminatidir. Partimiz 2001 yilinda sehrimizde kuruldugu günden bugüne kadar insana odakli bir Türkiye hedefledi. AK Parti asla hiziplerin partisi haline gelmedi, gelmeyecektir. Unutulmamalidir ki hiç bir siyasi parti bu milletin kiymetini bilmeden bu ülkede asla iktidarolamayacaktir. Bu nedenledir ki iktidara geldigimiz günden bugüne kadar bu millete hizmeti borç bildik ve  her zaman bu bilinçle çalistik.AK Parti hepimizden önce milletimizin partisidir” ifadelerine yer verdi.

 

“Yillar öncesi yapilmasi gereken yatirimlar 2002 sonrasi yapildi”

 

Sezen, “Hizmet askiyla 14 Agustos 2001’de çiktigimiz kutlu yolda, güzel memleketimizi havalimanlari, köprüler, okullar ve birçok hizmetlerle bulusturduk.En önemlisi de milletimizin gönlünü aldik,gönüllerine girdik. 2002 öncesinde Afyonkarahisar’in halini gözünüzde canlandirdigimizda nasil bir sehir oldugunu ve bugünle yan yana koydugumuzda nasil bir sehre dönüstügünü daha iyi anliyor ve AK Parti’nin hizmetlerini daha net görüyoruz. Sehrimize yillar öncesinde yapilmasi gereken bir çok yatirimin 2002 yilindan sonra yapilmasi da AK Parti’nin milletine hizmet etme yolunda nasil bir çaba sergilediginin göstergesidir” dedi.

 

“AK Parti büyük ve güçlü Türkiye’nin yoluna adanmisligin adidir”

 

Sezen mesajini, “Bizler 2001 yilindan bu güne kadar her seyden öncemilletimizlegönül köprüleri kurduk.Kardesligin, vefanin, dayanismanin bir partisi olduk. Kadiniyla, erkegiyle, genciyle, yaslisiyla 82 milyonun hizmetkari olduk.Bugün sartlar ne olursa olsun AK Parti büyük ve güçlü Türkiye’ninyoluna adanmisligin adidir ve biz 2001 yilindan bugüne kadar sehrimizde görev yapmis kurucu baskanlarimizdan sandik görevlilerimize kadar herkese ayri ayri çok tesekkür ediyoruz.Bu günlerde her birini ayri ayri ziyaret ediyor ve gönüllerini aliyoruz. Çünkü AK Parti'ye vefanin adidir. Vatan topraginin tüm birikimi, ögretisi, tecrübesi ile18 yasinda bir gencin enerjisi, azmi ve Türkiye sevdasiyla hep 18 yasinda kalacagiz” ifadeleri ile noktaladi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °