“Sehitlerimiz, Gazilerimiz Bizim Gözbebegimiz, Bas Tacimizdir”

TOPRAK YOLLAR PARKE ILE KAPLANDI

Gündem 16.08.2019 13:37:33 0
“Sehitlerimiz, Gazilerimiz Bizim Gözbebegimiz, Bas Tacimizdir”

SEHIDIMIZIN BABASI ISTEDI, BASKAN DESTEK VERDI

Afyonkarahisar Belediyesi, Igdir'da, güvenlik güçleriyle teröristler arasinda çikan çatismada sehit olan piyade uzman onbasi Yasin Çubuk'un Balçikhisar’daki mezarligin parke ile kaplanmasina destek verdi.

Geçtigimiz Haziran ayi içerisinde Türkiye -Iran sinirinda güvenlik güçleri ile PKK'li teröristler arasinda çikan çatismada sehit olan piyade uzman onbasi Yasin Çubuk memleketi Suhut Balçikhisar Köyü’nde topraga verilmisti.

 

Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Sehit Yasin Çubuk'un memleketi Suhut Balçikhisar köyündeki hem cenaze törenine ardindan da ailesi tarafindan okutulan Mevlid-i Serif’e katilmis ailesine bassagligi dileklerini iletmisti. Sehit babasi Lokman Çubuk, aralarinda Sehidimiz Yasin Çubuk’un da bulundugu Balçikhisar Mezarligindaki toprak yollarinin parke ile kaplanma talebini Belediye Baskani Mehmet Zeybek karsiliksiz birakmayarak destek verdi.  Baskan Zeybek'in talimatiyla Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan Piyade Uzman Onbasi Yasin Çubuk'un Balçikhisar’daki Sehit mezarinin bulundugu alanin tamami parke ile kaplandi. Sehidimizin babasi Lokman Çubuk ise desteklerinden dolayi  Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve Belediye ekiplerine sükranlarini sunarak tesekkür etti.

 

Belediye Baskani Mehmet Zeybek ise sehitlerimizin emanet olarak biraktiklari ailelerinin her zaman yaninda olacaklarini, kapilarinin da her zaman sehit aileleri ve gazilerimize açik oldugunu söyledi. Bu vatan için canini seve seve feda eden milleti için gözünü kirpmadan gazi olan kahraman asker ve polislerimizin minnet ve sükranlarini sunan Baskan Zeybek, “Sehitlerimiz, gazilerimiz bizim gözbebegimiz, bas tacimizdir. Sehitlerimiz sayesinde bu topraklarda hür ve bagimsiz olarak özgür olarak yasiyoruz. Bundan dolayi da her bir Sehit ailemize ve gazilerimize sükran borçluyuz” diye konustu. 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °