“Giresun Halkiafyonkarahisar Halki Ile Kardestir”

AK Parti Giresun Il Gençlik Kollari Baskani Mahmut Kiliç ve Yönetim Kurulu Üyeleri AK Parti Afyonkarahisar Il Baskani Av. Hüseyin Sezen’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konusan Baskan Sezen, “Giresun halkiAfyonkarahisar halki ile kardestir” dedi.

Gündem 2.09.2019 11:12:44 0
“Giresun Halkiafyonkarahisar Halki Ile Kardestir”

 

AK Parti Giresun Il Gençlik Kollari Baskani Mahmut Kiliç ve yönetim kurulu üyeleri Iscehisar’a bagli Doganlar köyündeki Giresunlular sehitligini ziyaret için geldigi ilimizde AK Parti Il Baskani Av. Hüseyin Sezen’i de ziyaret ettiler.

 

“Giresun halki Afyonkarahisar halki ile kardestir”

 

Burada bir açiklama yapan Baskan Sezen, “Bu aziz millet, 1071 yilindan bu yana bu topraklarda asirlardir hiçbiresarete boyun egmemistir. Bizler de atalarimizin bize biraktigi bu cennet vatani korumak adina ülkemizin güçlenmesi ve dünyada söz sahibi olabilmesi adina gece gündüz mücadele veren, çalisan liderimiz Cumhurbaskanimiz ve Genel Baskanimiz Sayin Recep Tayyip Erdogan’in yaninda var olmaya devam edecegiz. Her bir ferdi yillardir birlik ve beraberlik içerisinde yasayan bu aziz millet, yeri geldiginde tipki Giresunlularin sehrimize gelip bu aziz topraklari müdafaa ederken sehit düstügü gibi, yine yeri geldiginde de Afyonkarahisar halki Giresun’a gidip sehadet serbeti içmeye razi bir millettir. Giresun halki 82 milyonun kardesi oldugu gibi Afyonkarahisar halkinin da kardesi, büyüklerinin evladidir. Rabbim insallah bu aziz millete bir daha böyle acilar yasatmasin” dedi.

 

Oda Baskani Karnibüyük’tenSezen’e ziyaret

 

Öte yandan AK Parti Il Baskani Sezen’i Giyim Esyasi Imalat ve Saticilar Odasi Baskani Hüseyin Karnibüyük de ziyaret etti. Giyim esyasi imalatçilari ve saticilarinin sorunlarini aktaran Karnibüyük, Sezen’den bu konuda destek istedi. Sezen de ilgili konulari tek tek not alarak gereginin yapilacagi sözünü verdi.

Samimi bir ortamda gerçeklesen ziyaret, karsilikli görüs alisverisinin ardindan sona erdi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °