Afyonkarahisar Heyeti Ankarada Temaslarda Bulundu

AFYONKARAHISAR HEYETI ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

Gündem 12.09.2019 10:33:34 0
Afyonkarahisar Heyeti Ankarada Temaslarda Bulundu

  AFYONKARAHISAR HEYETI ANKARA’DA TEMASLARDA BULUNDU

         Belediye Baskani Mehmet Zeybek, Ankara’da çesitli temaslarda bulundu. Baskan Zeybek, Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven ve Belediye Baskan Yardimcisi Süleyman Karakus ile birlikte Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Ersoy, Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu, ile Kültür ve Turizm Bakanligi Arastirma ve Egitim Genel Müdürü Okan Ibis’i makamlarinda ziyaret etti.

PROJELER GÖRÜSÜLDÜ

        Vali Mustafa Tutulmaz ve Baskan Zeybek’in Ankara temaslarinda Milletvekilleri Ali Özkaya ve Ibrahim Yurdunuseven’de yalniz birakmadi.  Ilk ziyaret Kültür ve Turizm Bakani Mehmet Ersoy’a oldu. Ziyarette Bakan Ersoy ile ilimizin tanitimi noktasinda önümüzdeki süreçte hayata geçirilecek çalismalara iliskin görüs alisverisinde bulunuldu.  

Heyetin bir sonraki ziyareti Disisleri Bakani Mevlüt Çavusoglu’na oldu.  Ziyarette Afyonkarahisar heyeti, Bakan Çavusoglu’na ilimiz adina projelerini anlatti, destek istendi. Bakan Çavusoglu ise Afyonkarahisar’in gelisimi noktasinda her türlü destegi saglayacagini ifade etti.

      MILETVEKILLERIMIZI ZIYARET ETTI

         Belediye Baskani Mehmet Zeybek ve Baskan Yardimcisi Süleyman Karakus, temaslari çerçevesinde Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya, Ibrahim Yurdunuseven,  TBMM Baskanlik Divani Katip Üyesi CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, Demokrat Parti Genel Baskani Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’i TBMM’deki makam odalarinda ziyaret ederek Afyonkarahisarimizin gelisimine yönelik yapilacak çalismalar üzerine görüs alisverisinde bulundular.

          Baskan Zeybek, siyasi parti ayrimi yapmaksizin Afyonkarahisar’imizin tüm milletvekilleri ile ilimizin gelisimi adina el birligi ile çalismaya devam edeceklerini söyleyerek Ankara temaslari boyunca gösterdikleri yakin ilgi ve destege tesekkür etti.  Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in son ziyareti  Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Fatih Metin’e oldu. Baskan Zeybek, Bakan Yardimcisi Fatih Metin ile ilimize yapilacak yatirimlara iliskin görüs alisverisinde bulunarak projelerle ilgili bilgi verdi. Baskan Zeybek, Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Fatih Metin’e desteklerinden dolayi tesekkür etti.


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °