Taytak Kamp Merkezi Projesini Hayata Geçiriyor

TAYTAK KAMP MERKEZI PROJESINI HAYATA GEÇIRIYOR

Gündem 17.09.2019 16:14:08 0
Taytak Kamp Merkezi Projesini Hayata Geçiriyor

 

 

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak Afyonkarahisar’da kamp merkezi kurulmasi talebi için Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu’na ziyarette bulundu.

 

Ziyarette, Milletvekili Taytak,  daha önceden Afyonkarahisar’da baslatmis oldugu Futbol Kamp Merkezi Projesinin basariyla devam ettigini, bu yil çok sayida süper lig takimlarindan (Denizlispor ve Göztepe Spor Kulübü), TFF 1.lig ve 2.lig takimlarinin Afyon’da kamp yaptiklarini bu sayede sehrimize ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda katki sagladiklarini ifade etti. Taytak ayrica, Mevcut sahalarin bakim ve onarimin yapilmasi, sahalarin büyütülmesi ve yeni birkaç tane futbol sahasinin yapilmasi gerektigini, bunun için de Afyon’da bulunan is adamlarinin, otel sahiplerinin yardimci olabilecegini ifade etti.

“SEHRIMIZE ÖNEMLI KATKILAR SAGLAYACAK”

Taytak; “Bu proje Afyonkarahisar’imizin tanitimi ve yöre insanimizin belirli alanlarda yetistirilip istihdama katki saglanmasi, Afjet Afyonspor’a kaynak kazandirilmasi gibi önemli katkilari olacaktir. Sehrimizde uluslararasi sportif-kültürel etkinlikler, Afyon kupasi vb. gibi organizasyonlarin düzenlenmesi, gerekli reklam-pazarlama-sponsorluk anlasmalarinin yapilmasi gibi çok önemli katkilari olacak, çok kiymetli bir projedir” dedi.

“PROJEYE GEREKLI KATKIYI SAGLAYACAGIZ”

Görüsmede, Gençlik ve Spor Bakani Mehmet Muharrem Kasapoglu ziyaretten memnun oldugunu, projeyi takip ettigini, çok önemli buldugunu ve bu konuda gerekli katkiyi saglayacaklarini ifade etti. Milletvekili Taytak’in bu sene 2019/2020 yaz kamplarini Afyonkarahisar’da yapan kulüplerin baskanlarina tesekkür mektubu yazdigi ögrenildi.

 

 


Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °