“Devletimizin Yanindayiz”

“DEVLETIMIZIN YANINDAYIZ”

Gündem 11.10.2019 16:30:16 0
“Devletimizin Yanindayiz”

“DEVLETIMIZIN YANINDAYIZ”
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser, Baris Pinari Harekâti’na destek verdi.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskani Hüsnü Serteser, Baris Pinari Harekâti’na destek açiklamasinda su ifadeleri kullandi:
“Devletimiz, Suriye’de, Firat’in dogusunda ‘Baris Pinari Harekâti’ adini tasiyan önemli bir harekât baslatti. 
Bu harekâtin amaci, bölgede huzuru temin etmektir. Bölgemize huzur ve güvenin gelmesi, bölgemizdeki ülkeler için de önemlidir.
Biz, Afyonkarahisar’daki is dünyasinin çati kurulusu ve en büyük sivil toplum örgütü olarak Firat Kalkani ve Zeytin Dali Harekâtlari’nda oldugu gibi Baris Pinari Harekâti’nda da Devletimizin yanindayiz. Bölgemizde ve ülkemizde terörün tamamen temizlenmesi için, bölgemizin güvenli hale gelmesi için bu harekât, mutlaka yapilmaliydi. 
Türk Silahli Kuvvetlerimiz tecrübeli bir ordudur. Ordumuz, en kisa zamanda terörün hakkindan gelecektir.  
Kahraman Mehmetçigimiz, ülkemiz ve vatanimiz ugruna, terör örgütlerini bitirmek için mücadele ediyor. Emniyet teskilatimiz da sinirda tedbir alarak vatandaslarimizin güvenligini sagliyor. Bu harekâtta görev yapan tüm Türk Silahli Kuvvetler personelini ve polisimizi kutluyorum. Allah onlari korusun, muzaffer eylesin. 
Harekât basladiktan sonra terör örgütünün alçakça saldirilari neticesinde sehit olan askerlerimize ve vatandaslarimiza Allah’tan rahmet, milletimize bassagligi diliyorum.”


Pazar 10.5 ° / 6.5 °
Pazartesi 16 ° / 6.4 °
Salı 17.9 ° / 4.9 °