Mhpli Yalçindan Bahçeli Açiklamasi

MHP’li Yalçin’dan Bahçeli açiklamasi

Gündem 14.10.2019 14:04:39 0
Mhpli Yalçindan Bahçeli Açiklamasi

MHP Genel Baskan Yardimcisi ve Istanbul Milletvekili E. Semih Yalçin, MHP Genel Baskani Devlet Bahçeli'nin saglik durumu ile ilgili açiklama yapti. Yalçin, "Üst solunum yolu rahatsizligi geçiren ve tedavisi tamamlanan sayin Genel Baskanimiz, an itibariyla Genel Merkezimizde mesaisine baslamistir” dedi.
Yalçin yaptigi yazili açiklamada, Devlet Bahçeli’nin geçen ay ortalarinda Ankara’da rahatsizlanarak hastaneye kaldirilmasinin ardindan, FETÖ’den ilham alan entrika tiryakilerinin durumdan yararlanmak üzere sinsi planlarini devreye soktugunu belirtti. Yalçin, FETÖ’nün kaçak militanlari vasitasiyla sosyal medyadan Türkiye aleyhinde sürdürülen algi operasyonlarinin, MHP’ye ve Bahçeli’nin varligina yöneltildigini vurguladigi açiklamada, “Sayin Devlet Bahçeli’nin hastaligi iyilesmeye yüz tutmus ve bu hususta partimizce defalarca açiklama yapilmis olmasina ragmen malum çevreler, FETÖ fitnesinin atesini sürekli harlayarak medya ve siyaset kurumlarinin gündemini kaynatmayi sürdürmüslerdir.Hastalik, hayat döngüsü içinde her insanin yasayabilecegi olagan bir imtihanken; neden MHP Lideri Sayin Devlet Bahçeli’nin hastaligi 40 derecelik ates gibi gündemin hararetini yükseltmek için kullanilmak istenmektedir?

MHP Liderinin ismi etrafinda koparilan ve bir türlü dindirilmek istenmeyen ahlak ve edep disi dedikodu firtinasinin arka planinda, Devlet Bahçeli olmaksizin siyaset umutlari yatmaktadir.
Çünkü FETÖ akrebinin basinin ezilmesi için milletçe dayanismayi tesvik eden Sayin Devlet Bahçeli’nin gösterdigi celadet, herkese örnek olmustur.

Çünkü Devlet Bahçeli ve Milliyetçi Hareket’in; varligimiza mukaddesatimiza ve birligimize yönelen bedhahlarin önünde en asilmaz engel oldugu anlasilmistir” dedi.
Açiklamasinda, MHP’nin, egemenlik azim ve iradesinin sembolü, toplumda direnis azminin kalesi oldugunu aktaran Yalçin, “Milletimize has yüksek insani degerler siyaset kurumunda MHP ve onun saygin lideri eliyle yasadigi sürece, bütünlügümüze ve bekamiza dönük bütün saldirilarin püskürtülecegi tecrübe edilmistir.

MHP Lideri Sayin Devlet Bahçeli; siyasette kültürel ve geleneksel degerlerimizin mümtaz bir temsilcisi; yüksek ahlak, fazilet ve metanet timsalidir.Türk milliyetçiligi davasinin ayni zamanda yüksek ahlak ve karakterli nesiller yetistirme mücadelesi oldugunu, devletimizin ancak bu sayede ayakta kalabilecegini, milletimizin bekasinin bu sayede korunabilecegini unutanlarsa aramizda tutunamayip sapir sapir dökülmüslerdir” ifadelerini kullandi.
“Devlet Bahçeli’nin temposuna ayak uyduramayan gevsekler ve onun liderliginde düsük karakterleri yüzünden kuru fasulye kabugu gibi su yüzüne çikan edep düskünleri, birer birer hareketimizden ayiklanmistir” diyen Yalçin, açiklamasinda su ifadeleri kaydetti:
“Fisk, fücur ve tefrika erbabinin Sayin Devlet Bahçeli’nin hastaligi meselesini alçakça deselemekten muratlari, MHP kalesini komutansiz birakarak düsürmektir.Bu sebepledir ki FETÖ’cü akreplerle firsatçi politika sirtlanlari sirt sirta vermis, Türk milletini büyük kilan ne kadar deger varsa unutturarak ülkemizi menfaatçilik ve makyavelizmin hâkim oldugu bir kargasa iklimine sürükleme derdine düsmüslerdir.

Akreplerle sirtlanlar iki temel noktadan hareket ederek yeniden yikim pesinde kosmaya baslamistir:
- Birincisi; Devlet Bahçelisiz bir MHP ve siyaset insasi,
- Ikincisi; ailevi degerlerimizi siyaset kurumunda yasatan, ‘baba, ata ve reis hükmündeki lidere sadakat, saygi ve itibar’ gibi güzide geleneklerin yerle bir edilmesi suretiyle Devlet Bahçeli’nin toplumda ve milliyetçi camiadaki sayginliginin bitirilmesi.
MHP’nin diger siyasi muarizlari ve rakipleri de algi operasyonlariyla Sayin Genel Baskanimiz ve partimiz aleyhinde kamuoyunda soru isaretleri birakmaya çalisan sirtlanlara igrenç bir çikarcilikla malzeme vermekte, rezil dedikodulardan yararlanmayi kâr bellemektedir.
Politika kulvarina ve medyaya FETÖ militanlari tarafindan serpilmis entrika yemlerinin ardindan giden bilumum MHP muarizi sirtlanlara; üzülecekleri, kahrolacaklari bir haber vermek istiyoruz:
Üst solunum yolu rahatsizligi geçiren Genel Baskanimiz Sayin Devlet Bahçeli’nin tedavisi tamamlanmis ve an itibariyla Genel Merkezimizde mesaisine baslamistir.”


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °