Yeniden Refah Partisi Siyasete Iddiali Girdi

“Ayidan post, ABD ve Bati’dan dost olmaz”

Gündem 14.10.2019 16:13:50 0
Yeniden Refah Partisi Siyasete Iddiali Girdi

YENIDEN REFAH PARTISI SIYASETE IDDIALI GIRDI

“Ayidan post, ABD ve Bati’dan dost olmaz”

Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Zafer Emanetoglu, Afyonkarahisar Il Baskanligi kongresinin hayirlara vesile olmasini dileyerek, “Baris Pinari Harekâti ile bir kez daha gördük ki ayidan post ABD’den, Bati’dan Türkiye’ye ve Müslümanlara dost olmuyor, olmadi ve olmayacak” dedi. 

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar Il Baskanliginin olagan seçimli genel kurul toplantisi dün ögleden sonra Kamil Miras Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçeklesti. 
AYAKTA DURACAGIZ VE BUNUNLA HAYAT BULACAGIZ
Genel kurul toplantisinin açilis konusmasini Yeniden Refah Partisi Il Baskani Ibrahim Dervis Suna yapti. Yeniden Refah Partisi’nin il kongresiyle Afyonkarahisar’da yeniden siyaset sayfasinin açildigina sahitlik edildigini belirten Suna, “Partimizin il kongresiyle birlikte Afyonkarahisar siyasetinde yeni bir yürüyüs basliyor. Yeniden Refah Partisi Milli Görüs davasini devam ettiren ve mücadelesini veren tek partidir. Mücadelemiz insallah yüksek hedefler ugruna devam edecek ve sonuna kadar milletimizin dualariyla ve destekleriyle ayakta duracagiz ve bununla hayat bulacagiz. Ben bu yolculugun hayirli ugurlu olmasini temenni ediyorum. Günümüz dünyasinin içerisinde bulundugu sartlar bir tarafa küresel ölçekte açligin, kitligin, sefaletin ve yoksullugun sürmesi diger tarafta küresel sartlarin Türkiye üzerinde yüklemis oldugu fevkalade olumsuz sartlar artik Yeniden Refah Partisinin iktidara gelmesi gerektiginin göstergesidir” dedi.
DIVAN TESEKKÜLÜ OLUSTURULDU
Genel Kurul Divani Osman Mandaci’nin Baskanliginda; Osman Gezgin, Ihsan Bilirgen, Mehmet Uysal’dan olustu. Saygi durusu ve Istiklal Marsi’nin okunmasiyla devam eden toplantida partinin Bölge Koordinatörü Ibrahim Meral katilimcilara hitap etti. Toplantinin son konusmasini Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Zafer Emanetoglu yapti. 
MILLI GÖRÜS HAYIR IÇIN ÇALISAN BIR DAVADIR
Yeniden Refah Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Eskisehir Il Baskani Osman Mandaci, 23 Kasim 2018 tarihinde kurduklari Yeniden Refah Partisi’ni evliyalarin manevi huzurunda Besmele çekerek kurduklarini söyledi. Mandaci, Milli Görüs davasina yönelik hatirlatmalarda bulundu. 
Yeniden Refah Partisi Bölge Koordinatörü Ibrahim Meral ise Baris Pinari Harekâtinda bulunan kahraman Türk askerlerine basarili olmalari için dua edildigini vurguladi. Meral, “Cenab-i Hak’tan askerimize yardim etmesini istiyoruz. Askerlerimizin büyük zaferler elde etmelerini istiyoruz. Tüm sehitlerimize rahmet, yaralilarimiza sifalar diliyoruz. Bizler sirli davanin sirli mücahitleriyiz. Elhamdülillah biz Milli Görüs Hareketi olarak sirli bir davayiz. Bu sirri liderimiz Dr. Fatih Erbakan ve liderimizin babasi merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’da görmek mümkündür. Dünya da hayir için çalisan kadrolarin basinda elbette ki Milli Görüs vardir. Milli Görüsün basinda da Yeniden Refah Partisi gelmektedir” diye konustu.
IKI YÜZLÜLÜKLERINI, RIYAKÂRLIKLARINI BIR KEZ DAHA GÖRDÜK
Yeniden Refah Partisi Genel Baskan Yardimcisi Zafer Emanetoglu, Afyonkarahisar Il Baskanligi kongresinin hayirlara vesile olmasini diledi. Milli Görüs Hareketinin merhum lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’a Allah’tan rahmet dileyen Emanetoglu söyle konustu: 
“Milli Görüs için fedakârlikta bulunan tüm kardeslerimize ayri ayri hususi tesekkürler ediyorum. Allah kendilerinden razi olsun. Sözlerimizin basinda Baris Pinari Harekâtinda görev alan TSK’nin kiymetli mensuplarina, Peygamber Ocaginin Mehmetçiklerine ayri ayri dualar ediyoruz. Rabbim ordumuzu muzaffer eylesin, vatanimizi ve devletimizi insallah payidar eylesin. Sehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralilara da acil sifalar diliyorum. Bu harekât ile bir kez daha gördük ki ayidan post ABD’den, Bati’dan Türkiye’ye ve Müslümanlara dost olmuyor, olmadi ve olmayacak. Sözde Stratejik Ortaklarimizin ve sözde dostlarimizin Baris Pinari Harekâti ile iki yüzlülüklerini, riyakârliklarini bir kez daha açik ve net gördük.”
YÖNETIMDE GÜÇLÜ ISIMLER YER ALDI
Yeniden Refah Partisi Il Baskanligina Ibrahim Dervis Suna seçildi. Yönetim kurulu üyeleri ise su isimlerden olustu: “Ahmet Kizildag, Ahmet Mert Dagli, Ahmet Sarikoç, Bahattin Kizildag, Bayram Özbay, Cemal Karki, Ercan Basaran, Gazi Duru, Gökhan Manis, Hüseyin Yahsi, Ibrahim Köken, Ibrahim Pehlivan, Ismail Karatekin, Ismet Ediz, Mehmet Kizilkaya, Mehmet Yavuz, Mert Karakus, Metin Akyayla, Metin Altin, Metin Bagartir, Muhammed Mustafa Sunay, Musa Ok, Mustafa Daghan, Mustafa Gülden, Mustafa Kemal Kaya, Nail Balandi, Nedim Sen, Recep Yasar, Salih Sayir, Sami Gökmen, Selahattin Ugur, Seyit Ali Çetin, Tufan Yasik, Yakup Korkmaz, Yakup Suna, Yasar Karatepe, Yavuz Selim Gürbüz.”  
Il Disiplin Kurulunda; Yigitcan Erim, Ismail Suna, Ahmet Yasar, Hakan Arslan, Muhammed Kaya yer aldi. 
Üst Kurul Delegeliklerine; Ibrahin Dervis Suna, Yasar Karatepe, Ismail Karki, Ibrahim Köken, Kübra Dag, Gufran Çetinel, Mehmet Uysal, Selahattin Ugur, Süleyman Demir, Tufan Yasik, Ihsan Bilirgen, Muhammed Uysal seçildi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °