Kiz Kardesini Yaraladi,sevgilisini Öldürüp Sonra Intihar Etti

Kiz kardesini yaraladi,Sevgilisini öldürüp sonra intihar etti

Gündem 15.10.2019 10:38:32 0
Kiz Kardesini Yaraladi,sevgilisini Öldürüp  Sonra Intihar Etti

Izmir’in Konak ilçesinde, bir sahis pompali tüfekle önce sevgilisini öldürdü, sonra sevgilisinin kiz kardesini yaraladi ve ardindan intihar etti.
Olay, sabah 08.00’da ilçeye bagli Mimar Sinan Mahallesi 1420. Sokak üzerinde meydana geldi. Iddiaya göre sevgilisiyle aralarinda husumet bulunan kimligi ögrenilemeyen sahis, sabah saatlerinde kiz arkadasinin islettigi kuaför dükkanina geldi. Ikili arasinda henüz belirlenemeyen sebepten dolayi tartisma çikti.

Tartismanin büyümesi üzerine erkek sahis kiz arkadasi Birgül B.’ye ve Birgül B.’nin kiz kardesi Songün B.’ye ates açti.

Ardindan pompali tüfekle kendisini vurdu. Silah seslerini duyan çevredeki vatandaslar durumu polise ve saglik ekiplerine bildirdi.

Ihbar üzerine gelen saglik ekipleri her iki sevgilinin de olay yerinde yasamini yitirdigini belirledi. Yarali durumdaki Songün B. ise ambulansla çevredeki hastaneye kaldirildi.

Yakinlari sinir krizi geçirdi
Olayin ardindan tüm mahalle sokaga döküldü. Aci alarak kuaför dükkaninin önüne gelen kiz kardeslerin yakinlari ise sinir krizleri geçirdi.

Çevredeki vatandaslarin ihbari üzerine bölgeye gelen ambulansla sinir krizi geçiren cenaze yakinlari hastaneye kaldirildi.
Öte yandan, olay yeri inceleme ekipleri arastirmalarda bulunurken, savcinin incelemesinin ardindan cenazeler Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.
Olayla ilgili sorusturma devam ediyor.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °