Frig Vadisi Karavancilari Agirladi

Frig Vadisi karavancilari agirladi

Gündem 18.10.2019 16:50:24 0
Frig Vadisi Karavancilari Agirladi

Afyonkarahisar Valiligi Il Kültür ve Turizm Müdürlügü koordinesinde ve Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Dernegi isbirliginde Ihsaniye ilçesi, Döger Beldesi, Emre Gölü’nde düzenlenen “Frigya Vadileri Kamp ve Karavan Festivali”, çesitli illerinden 40 karavancinin ve 10 kampçinin katilimi ile gerçeklesti.
“Frigya Vadileri Kamp ve Karavan Festivali”nin ilk gününde il merkezinde sehir turu ile boy gösteren karavancilar, kentin tarihi yerlerini gezdiler. Emre Gölü Kamp Alani’na yerlesen karavancilar Döger Kervansarayi’nda Döger Belediyesi’nce verilen yemekte bir araya geldiler.
Etkinligin son gününde sehitlikler ve sehir merkezinde tarihi konaklarin bulundugu alani gezen karavancilar, kentin termal sularini deneyimleme firsati buldu.
Festival hakkinda bilgi veren Il Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanir, “Bu yil ilkini Turizm haftasinda Sandikli Ilçesi Akdag Tabiat Parki’nda Karavan Festivali düzenlemistik. Ikincisini ise Ihsaniye Ilçesi, Döger Kasabasi, Emre Gölü’nde festival düzenledik. Turizmi çesitlendirme adina önemli adimlar atiyoruz.

Bunlardan biri de Kamp ve Karavan Turizmidir. Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Dernegi’ne ve Baskani Hayriye Yildiz’a tesekkür ederim” dedi.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °