Serkan Koyuncu, Emirdag Belediyesi Bünyesinde Kurulan Gençlik Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi.

Serkan Koyuncu, Emirdag Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

Gündem 21.10.2019 11:50:28 0
Serkan Koyuncu, Emirdag Belediyesi Bünyesinde Kurulan Gençlik Meclisi Üyeleriyle Bir Araya Geldi.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Emirdag Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi üyeleriyle bir araya geldi.

 

Emirdag Belediyesi salonunda yapilan toplantida Gençlik Meclisi Baskanligina Azizeye Anadolu lisesi Ögrencisi Gökdeniz Biçer Yardimciligina ise Anadolu Lisesi Ögrencisi Metin Zülbiye Sari Anadolu lisesi Ögrencisi Sudem Karaca ve Melisa Aytekin seçildi. 1.Katibi Gülsüm Hatun Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’den Emre Uçar 2.Katibi Mtal Lisesinden Rüstü Efe Özdemir seçildi

 

Emirdag Belediyesi bünyesinde kurulan Gençlik Meclisi ilk toplantisini yapti. Emirdag Belediyesi salonunda gerçeklesen toplantiya Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, Emirdag Ilçe Milli Egitim Müdürü Gürkan Emeksiz, ögretmenler ile Gençlik Meclisi üyeleri katildi.

 

BASKAN KOYUNCU: ÇOCUKLAR BIZIM GELECEGIMIZDIR

Ilk toplantisini gerçeklestiren Emirdag Kent Konseyi Gençlik Meclisinin hayirli olmasini dileyen ve yarinlarin gelecegi olan çocuklarin büyük basarilara imza atacagina inandigini ifade eden Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, "Gençlik Meclisinin hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum. Meclis üyelerimizin piril piril fikirleri ile çocuklarin nasil bir sehirde yasamak istiyorsunuz, Belediyemizden nasil bir beklentiniz var, nasil bir okul ve nasil bir mahalle, nasil bir park, nasil bir bahçe, nasil bir çocuk oyun dünyasi ve nasil bir kütüphane istiyorsunuz bu sehirde ve beklentiniz nelerdir bunu bu mecliste güzelce çalisacaksiniz ve bunlari rapor haline getirip Belediyemize sunulacaktir.

Meclis demek hosgörü, birbirini dinleme anlayisi, konusma becerisi, kendini ifade etme becerisi ve demokratik anlayis gelisimi küçük yaslarda baslar ve sizlerde su an çocuklarin vekillerisiniz.

Emirdag’daki çocuklar adina söz alip onlar adina konusacak ve taleplerde bulunacaksiniz.

Gelecek artik çocuklarindir bizler gelip ve gidiyoruz. Sizleri gelecek adina mutlu kilabiliyorsak ne mutlu bizlere ve kendimizi mutlu sayariz.

Bu sehrin gelecegi sizlere emanet edilecektir. Bu sehrin gelecekte belediye baskanlari ve mülki amirleri sizler olacaksiniz" dedi.


Cuma 21.6 ° / 8.6 °
Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °