Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiza Makaminda B Nezaket Ziyareti.

Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiz’a makaminda b nezaket ziyareti.

Gündem 24.10.2019 09:21:53 0
Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiza Makaminda B Nezaket Ziyareti.

Afyonkarahisar’da görev yapan internet siteleri, yöneticilerinden bazilari Afyonkarahisar Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiz’a makaminda bir nezaket ziyareti gerçeklestirdi.

Ziyarete Yüksel Elçi, Faruk Kilinç, Soner Gürsan, Hakan Dilek ve Ismail Ögeday katildi.

Ziyarete katilan Internet Haber siteleri yöneticileri, Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiz’a kendi aralarinda kurmus olduklari Internet Medya Birliginden bahsederek, önemli bilgiler vedi.

Birligin her zaman kamu kurum ve kuruluslarinin ve özellikle Afyonkahisar’in menfaatlerinin ön planda tutulacagi hakkinda görüs bildiren birlik üyeleri, Afyonkarahisar’da gazetecilik ve basin anlaminda yapilacak olan ne varsa, sonuna kadar dogru , dürüst ve güvenilir bir habercilik anlayisi çerçevesinde hareket edileceginin de altini çizdiler.

Il Emniyet Müdürü Gürsel Yildiz’da yapilan ziyaretten ve olusan birlikten, memnuniyet duydugunu ifade etti. Gerek emniyet personelinin, gerekse gazetecilerin ayni amaca hizmet ettiginden bahsederek, yapilan isin ne denli önemli olduguna dikkat çekti

Kendisinin de bu konuda, halkin dogru ve güvenilir bir sekilde haber alma hususunun son derece önemli oldugunu ifade etti. Ve bukonuda ellerinden gelen katkiyi sunacaklarini sözlerine ekledi.

Ziyaret daha sonra çekilen hatira fotografinin ardindan, sona erdirildi.


Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °