Degisim Ve Gelisimin Yasandigi Belde

“20 bin metrekare parke dösendi”

Gündem 29.10.2019 15:33:48 0
Degisim Ve Gelisimin Yasandigi Belde

Degisim ve gelisimin yasandigi belde

Sinanpasa ilçesine bagli Kiliçarslan Belediyesi’nde degisim ve gelisim yasaniyor.  Belediye baskanligi görevine geldigi günden itibaren kisa süre yaptigi çalismalarla takdir toplayan Baskan Halil Çelebi belde halki tarafindan takdir ediliyor.

 

31 Mart yerel seçimlerinde Kiliçarslan Beldesi’nden Belediye Baskani seçilen Halil Çelebi, kisa bir süre içerisinde yaptigi hizmetlerle adindan söz ettirmeye basladi.  Son 6 ay içerisinde gösterdigi üstün çabayla, Kiliçarslan Beldesini adeta yeni bastan olusturuyor. Baskan Çelebi’nin belde de yaptigi çalismalar halk tarafindan da takdirle karsilaniyor.

 

“20 bin metrekare parke dösendi”

Kiliçarslan beldesinde yapilan çalismalarla, beldeyi santiye alanina döndüren Baskan Çelebi, simdiye kadar 20 bin metrekare kilitli parke çalismasi gerçeklestirdi.  Desen ve modernligi ile dikkat çeken parkeler, beldeye ayri bir hava verdi. Beldede baslatilan yol genisletme çalismalari, kilit parke dösemeleri ve kanal çalismalariyla, belde örnek bir belediye haline geldi. Yapilan çalismalarin bir an olsun basindan ayrilmayan Belediye Baskani Halil Çelebi, Kiliçarslan beldesini örnek belde haline getirdiklerini, bütün sokaklari parke tasiyla döseyeceklerini söyledi.

 

Baskan Çelebi çevreye önem veriyor

Kiliçarslan Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri, çevre kirliliginin önüne geçmek ve vatandaslarin ihtiyacini karsilamak için harekete geçti. Ekipler, belediye tarafindan yeni alinan 30 çöp konteynerleri belirlenen yerlere dagildi. Baskan Çelebi’nin diger bir hizmeti ise beldenin yogun oldugu noktalara vatandaslarin ve disaridan gelen misafirlerin faydalanmasi için çesmeler yapildi. Baskan Çelebi, “Amacimiz beldemizdeki çevre kirliligini önlemek, mahallelerimizdeki çöp atiklarinin bir yerde toplanmasini saglamaktir. Aldigimiz çöp konteynerleri, her mevsim hava sartlarina karsi daha dayanikli bir özellige sahiptir. Yine beldemizin yogun oldugu noktalari tespit ederek buralara çesmeler yaptik. Vatandaslarimiz ve disaridan gelen misafirlerimiz bu hizmetimizden oldukça memnun kaldilar” dedi.

 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °