Tanitim Günlerindeki Yüksek Fiyatlara Zabita Müdahale Etti

Tanitim Günleri’ndeki yüksek fiyatlara zabita müdahale etti

Gündem 6.11.2019 22:40:39 0
Tanitim Günlerindeki Yüksek Fiyatlara Zabita Müdahale Etti

 Bilecik’te düzenlenen Gaziantep Tanitim Günleri’nde bir vatandas 3 çay bir Türk kahvesine 24 TL verince fiyatlara zabita müdahale etti.
Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Kapali Pazari'nin giyim bölümünde düzenlenen Gaziantep Tanitim Günleri'nde kurulan çadirdaki fiyatlarin yüksek oldugu iddia eden vatandaslar solugu zabitada aldi. Gazli içeceklerin 8 TL, Türk kahvesinin 12,5 liradan, ayranin 5 TL’den, gözlemin 15 TL, karisiginin 20 TL'den satildigi çadirdaki fiyatlarin yüksek oldugu ihbari alan Bilecik Belediye Zabita Müdürlügü ekipleri hemen olay yerine gitti.

Fiyatlari inceleyen ekipler, fiyatlarin yüksek oldugu tespit ederken, fiyatlarda yüzde 30’luk bir indirime giderek, fiyat listesi biraktilar. Vatandaslar Gaziantep ürünlerinin yani sira Afyonkarahisar, Hatay gibi bazi sehirlerden gelerek, Gaziantep günlerine katilan esnaflarin oldugunu söyleyerek, bunlara da bir çözüm olunmasi istediler.
Öte yandan Zabita Amiri Sali Yilmaz, denetimlerin sik sik devam edecegini belirterek, bir sorun yasayan vatandaslarin 153 Alo Zabita hattini arayabileceklerini belirtti.


Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °
Salı 20.9 ° / 8.6 °