Motor Sporlari Merkezi Ödüle Doymuyor

MOTOR SPORLARI MERKEZI ÖDÜLE DOYMUYOR

Gündem 7.11.2019 12:02:30 0
Motor Sporlari Merkezi Ödüle Doymuyor

 

 

Geçen ay gerçeklestirilen Avrupa Akrobasi Sampiyonasi finaline ev sahipligi yapan Afyonkarahisar Motor Sporlari Merkezimiz, Uluslararasi Motosiklet Federasyonu (FIM) ve Avrupa Promotörü tarafindan '2019 yili en iyi pist ödülüne' layik görüldü.

 Motor Sporlari Merkezinin ne kadar önemli oldugunu bir kez daha tescilleyen ödülü, Türkiye Motosiklet Federasyonu As Baskani Mahmut Nedim Akülke'den teslim alan Belediye Baskani Mehmet Zeybek, emegi geçen herkese tesekkür etti.

   "Afyonkarahisar'i motor turizminin merkezi yapacagiz dedigimizde kimse inanmamisti" diyen Baskan Zeybek, uluslararasi organizasyonlar ve motor sporlari merkezinin pes pese aldigi ödüllerin bu gerçekligi ortaya koydugunu söyledi. Bu hafta sonu Türkiye Motokros Sampiyonasi finalinin yine  ilimizde yapilacagini hatirlatan Baskan Zeybek, Afyonkarahisar'in motor sporlari için vazgeçilmez bir sehir haline geldigini ifade etti.         

    "EN BÜYÜK DESTEKÇIMIZ BASKANIMIZ"

Afyonkarahisar'in spor organizasyonlarinda ödüle doymadigini dile getiren Türkiye Motosiklet Federasyonu As Baskani Mahmut Nedim Akülke ise Afyonkarahisar Motor Sporlari Merkezi'ni sürekli gündemde tutmak ve yil boyu aktif hale getirmek için yogun bir sekilde çalistiklarini söyledi. Bu noktada kendilerine en büyük destegi Belediye Baskani Mehmet Zeybek'in verdigini kaydeden Akülke, Baskan Zeybek'e ve Belediye personeline tesekkür etti.

  Akülke, bu hafta sonu yapilacak Türkiye Motokros Sampiyonasi finaline girislerin ücretsiz olacagini belirterek, tüm Afyonkarahisar halkini sampiyonaya davet etti.


Salı 20.1 ° / 3.4 °
Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °