Polisten Nefes Kesen Kovalamaca

Polis’ten nefes kesen kovalamaca

Gündem 7.11.2019 19:48:56 0
Polisten Nefes Kesen Kovalamaca

 Afyonkarahisar'in Bolvadin ilçesinde radara girerek hiz ihlali yaptiktan sonra kaçan süpheli araç jandarma trafik ekiplerinden süren kovalamaca sonrasi ele geçirildi, aday sürücünün ehliyeti iptal edilerek 9 bin 585 lira ceza kesildi.
Edinilen bilgiye göre, Bolvadin Jandarma Trafik ekipleri tarafindan Emirdag - Bolvadin - Çay karayolu 29. kilometresinde yapilan radarli hiz kontrolü esnasinda hiz sinirini asan 03 HB 548 plakali otomobil jandarma ekiplerinin dur ihtarina uymadi. Kaçan otomobilin pesine düsen ekipler aracin hacizli yakalamali olarak arandigi belirlendi.

Emirdag güzergâhina dogru kaçan araci yakalamak için jandarma ekiplerince kurulan koordineyle Emirdag ilçesi girisine kapama yapildi. Yapilan kapamayi gören sürücü bu sefer de ters seride girerek kaçmaya devam etti.

Araç sürücüsünün yapilan tüm sesli ve isikli ikazlara uymamasi üzerine arka sol lastigine ates edilerek lastigi patlatildi.

Sürücü aracinin lastiginin patlamasina ragmen kaçmaya devam etti. Emirdag trafik ekipleri tarafindan aracin kaçtigi güzergâhta tekrardan kapama yapilarak araç durduruldu

. Araçtan inen sürücü N.C.Ö. bu sefer de yaya olarak kaçmaya basladi. Kovalamaca sonrasi jandarma ekipleri tarafindan yakalanan sürücü gözaltina alindi. Sürücü N.C.Ö.’nün aday sürücü oldugu tespit edilerek ehliyeti daimi olarak iptal edilirken 9 bin 585 TL’de para cezasi kesildi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °