Göksel, Baskan Çobana Tesekkür Etti

GÖKSEL, BASKAN ÇOBAN'A TESEKKÜR ETTI

Gündem 9.11.2019 15:44:25 0
Göksel, Baskan Çobana Tesekkür Etti

Kültürel yayinlara destegini sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi'nin katkilariyla AKÜ Pazarlama ve Reklamcilik Bölümü Ögretim Görevlisi Türker Göksel tarafindan hazirlanan 'Sorunlu Çemberler' isimli kitap yayinlandi.

Güral Termal Otel'de tanitimi yapilan kitap, özgün içerigi ve baski kalitesiyle büyük begeni topladi.

 Yogun katilimin oldugu tanitim programinda, kitabiyla ilgili degerlendirmede bulunan AKÜ Ögretim Görevlisi Türker Göksel, 'Sorunlu Çemberler' ismini verdigi kitabin, bir kitap olmaktan ziyade uzun soluklu bir proje oldugunu söyledi. Kitabin, Spor Kompleksi Projesi'ni ve Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan profesyonel anlamda kurulan basketbol ve voleybol takimlarini desteklemek amaciyla hazirlandigini kaydeden Türker Göksel, kitapta eski adiyla Türkiye Basketbol 1. Ligi'nde yer alan takimlarin bütün idari ve teknik sorumlulariyla yapilan söylesiler yer aldigini söyledi.

 

Söylesilerin, AKÜ'de okuyan ögrencileri tarafindan yapildigini aktaran Göksel, söylesileri kitap haline getirme düsüncesini ilk olarak Belediye Baskani Burhanettin Çoban'la paylastigini belirterek; "Sagolsun sayin baskanimiz bu düsüncemize olumlu yanit verdi. Neticede, ilimizin tanitimina da katki saglayacagina inandigimiz kitabimiz, bir kültür yayini olarak Afyonkarahisar Belediyesi tarafindan basildi" dedi.

Kitabin Türkiye genelinde genis bir kitleye dagitilacagini ifade eden Göksel, desteklerinden dolayi Baskan Çoban ile birlikte, Kültür ve Sosyal Isler Müdürlügü yönetici ve çalisanlarina tesekkür etti.

 KITAP TANITIMA KATKI SAGLAYACAK

Türker Göksel ve ögrencilerinin çok güzel bir çalisma ortaya koyduklarini belirten Belediye Baskani Burhanettin Çoban ise sunlari söyledi: "Türker hocamiz, ögrencileri ile birlikte, eski adiyla Türkiye Basketbol 1. Ligi'ndeki 16 takimin yetkilileri ve teknik ekibiyle çok güzel söylesiler yapmis. Biz de bu söylesilerin kitap haline getirilip basimini yaparak bu çalismaya katki sagladik. Ülkemizdeki, basta basketbol kulüpleri olmak üzere tüm spor kulüplerine, ilimizle ilgili tanitici yayinlarla birlikte bu kitabi gönderecegiz. Böylelikle ilimizin tanitimini da saglamis olacagiz. Hem bu yönüyle hem de emeklerinden dolayi hocamizi ve ögrencilerini tebrik ediyor, çalismalarinin devamini diliyorum"

 ULUSAL DEGIL, ULUSLARARASI TANITIM

Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün ise, kültürel yayinlara destegini sürdüren Afyonkarahisar Belediyesi'ni ve kitabin yazari Türker Göksel'i tebrik etti. Ilimizin tanitimina katki saglayan her proje destek verdigini kaydeden Vali Hakan Yusuf Güner de Afyonkarahisar'in son yillarda sportif yönüyle de ön plana çiktigini kaydetti. Fenerbahçe, Olimpiyakos, Marsilya ve Antalyaspor'un katilimiyla düzenlenen Afyon Futbol Fest Futbol Turnuvasi'nin, ilimizin tanitimina çok büyük katki sagladigini dile getiren Vali Güner, "Bir zamanlar, bakanlarimizin, milletvekillerimizin planladigi bu turizm konseptininin sadece 50 yasindaki termale ihtiyaç duyan insanlara degil, spor alanindaki insanlara da yayginlasmasini ve Afyon'un ulusal degil, uluslararasi düzeyde tanitilmasini arzu ediyoruz" dedi.

 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °