Mhp Myk Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkav Da Konustu.

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TÜRKAV da Konustu.

Gündem 11.11.2019 15:30:14 0
Mhp Myk Üyesi Ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, Türkav Da Konustu.

TÜRKAV tarafindan hazirlanan Atatürk’ü anma programinda konusan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Atatürk, milletini arkasina alarak, milletiyle birlikte çok ciddi mücadeleler sonucunda Türkiye’yi isgalden kurtarmis, topraklarimizdan hainleri bertaraf etmistir” dedi.

 

Türkiye Kamu Çalisanlari Dernegi (TÜRKAV) tarafindan düzenlenen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatinin 81. yildönümü anma programina MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, TÜRKAV Genel Baskani Ebubekir Siddik Korkma, MHP Il Baskani Mehmet Kocacan, Merkez Ilçe Baskani Fevzi Kartal, Ülkü Ocaklari Il Baskani Abdurrahman Timur Bayram, Kamusen Il Temsilcisi Mehmet Demir, TÜRKAV Sube Baskani Ahmet Nal ve çok sayida Türkavlilar katildi.

Saygi durusu ve istiklal marsinin okunmasiyla baslayan anma programi dua ile devam etti.

 

“Unutulmaz liderimiz olmustur”

Programin ilk konusmasini TÜRKAV Sube Baskani Ahmet Nal gerçeklestirdi. Nal, “Toplumlar, tarihlerine yön veren ve geleceklerini aydinlatan liderlerini hiçbir zaman unutmazlar.

Atatürk’te Türk tarihine yön vermis, Türk milletini çagdas bir toplum haline getirerek ülkemizin gelecegine isik tutmus, bu sayede unutulmaz liderimiz olmustur” dedi.

 

“Milletini arkasina alarak cumhuriyeti kurmustur”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak, “Milletini arkasina alarak Cumhuriyeti kurmustur” dedi. Taytak, “1881 Atatürk’ün dogum tarihi bugün de Atatürk’ün ölümünün 81. yilini anmak için burada toplanmis bulunuyoruz. Milletlerin kaderleri vardir. Türk Milleti’nin kaderi her zaman vardi ve Cenab-i Allah tarafindan her zaman degerli kilinmistir.

Atatürk varken bir baska ülkenin devlet adami ‘Bu dünya iki göge dar gelmistir’ diye ifade etmistir.  Geçmiste bazi ülkelere, milletlere Cenab-i Allah tarafindan gönderilmis degerler vardir. Bize göre Atatürk’te bu degerlerden bir tanesidir. Hasta ve parçalanmasi kolay düsünülen ve isgal edilen bu topraklari yine bir Osmanli subayi olarak yola çikmis.

Milletini arkasina alarak, milletiyle birlikte çok ciddi mücadeleler sonucunda Türkiye isgalden kurtulmus, topraklarimizdan hainler bertaraf edilmis ve yeni bir devlet yeni bir sistem Cumhuriyeti kurmustur.

Atatürk’ü anlamak isteyen, istedigi yerden bakmistir. Milliyetçi Hareket Partisi mensuplari, Ülkücüler Atatürk’ün ne oldugunu, ne yaptigini, nasil yasadigini bir devlet adami olarak bu ülke de bugün burada isek bunun en büyük sebebini bilmektedir.

Bende buradan basta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm sehitlerimizi saygiyla aniyorum” dedi.” dedi.

 

‘Atatürk ve Bayrak’ temali bir konferans verildi

TÜRKAV Genel Baskani Ebubekir Siddik Korkmaz’in konusmasinin ardindan Afyon Kocatepe Üniversitesi Türkiye Cumhuriyeti Anma Bilim Dali Baskani Prof. Dr. Sadik Sarisaman tarafindan ‘Atatürk ve Bayrak’ temali bir konferans verildi.

  Konferansin ardindan Fatmagül Yeter tarafindan sergilenen Atatürk konulu resim sergisi gezildi. AKÜ konservatuar ögrencilerinin Atatürk’ün sevdigi sarkilar icra edildi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °