Emirdagda ‘Gelecege Nefes Olduk

Emirdag’da ‘Gelecege nefes’ olduk

Gündem 11.11.2019 15:38:49 0
Emirdagda ‘Gelecege Nefes Olduk

 

Tarim ve Orman Bakanligi ve Orman Genel Müdürlügü tarafindan koordine edilen “Gelecege Nefes” kampanyasi kapsaminda Emirdag ilçesinde fidanlar toprakla bulustu.

Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu, son yillarin en büyük agaç dikme faaliyeti olarak kayda giren programda 11.111 adet fidanin toprakla bulustugunu söyledi.

 

“Gelecege Nefes” kampanyasi kapsaminda yurt genelinde düzenlenen etkinliklere Emirdag ilçesinde halk yogun ilgi gösterdi.  Kampanya kapsaminda Emirdag ilçesinde düzenlenen programa Emirdag protokol üyelerinin yani sira ögrenciler ve vatandaslar katildi. Emirdag’da son yillarin en büyük agaç dikme faaliyeti olarak kayda giren programda 11.111 adet fidan toprakla bulustu.

 

“Emirdag en özel günlerinden birini yasiyor”

Etkinlige katilanlarla beraber binlerce fidani toprakla bulusturan Emirdag Belediye Baskani Serkan Koyuncu,  “Emirdag en özel günlerinden birini yasiyor. Tüm Türkiye’de ayni anda Emirdag’da da agaçlarimiz toprakla bulustu.

Belediyemizin tüm imkanlarini seferber ettigimiz bu özel günde emek veren herkese tesekkür ederim. Önümüzdeki yil ayni saatte ayni yerde bulusmak üzere” dedi.


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °