Milletvekili Taytak Bizi Yalniz Birakmadi

Milletvekili Taytak bizi yalniz birakmadi

Gündem 12.11.2019 12:23:06 0
Milletvekili Taytak Bizi Yalniz Birakmadi

Milletvekili Taytak bizi yalniz birakmadi” Kocaeli'nin Derince ilçesinde "cranium bifidum" (ikiz kafa) teshisi konulan elif bebekten iyi haberler geliyor. Elif bebegin ailesi, temmuz ayinda elif bebegin ameliyati için girisimlerde bulunan Saglik Bakani Fahrettin Koca’ya ve MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a kendilerini yalniz birakmadigi için tesekkür etti.

Kocaeli’nin Derince ilçesinde “cranium bifidum” (ikiz kafa) teshisi konulan ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’in girisimleriyle temmuz ayinda yapilan ameliyatla basindan 1 kilo 250 gramlik kitle alinan Elif bebek, yasadigi kötü günleri geride birakarak 6 aylik oldu. Arzu ve Ali Akin Hidir çiftinin “cranium bifidum” hastasi kizlari Elif, sosyal medyada paylasilan yardim taleplerine Milletvekili Taytak duyarsiz kalmayarak 9 Temmuz’da tedavisi yapilmak üzere Marmara Üniversitesi Pendik Egitim ve Arastirma Hastanesine yatirildi. Hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Klinik Sorumlusu Prof. Dr. Adnan Dagçinar tarafindan yapilan ameliyatla kafasindaki 1 kilo 250 gramlik kitle alinan Elif bebek, 16 Temmuz’da taburcu edildi. Ameliyatin ardindan her hafta Istanbul’da kontrolleri yapilan Elif bebek, kritik süreçleri atlatmasinin ardindan 6 kilograma ulasti.

Elif bebegin annesinden Taytak’a tesekkür Anne Arzu Hidir yaptigi açiklamada, MHP Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Taytak’a desteklerinden dolayi tesekkür etti. Dördüncü ayinda teshis konulan hamileligini sonlandirmayi kabul etmedigini anlatan Hidir, böyle durumlarla karsi karsi kalan anne adaylarina, umutlarini yitirmemeleri ve dogru doktoru bulmak için mücadele etmeleri tavsiyesinde bulundu. “Milletvekili Taytak bizi yalniz birakmadi” Baba Ali Akin Hidir da ameliyatin üzerinden 4 ay geçtigini, bu süreçte çocuklarinin gelisiminin güzel oldugunu söyledi. Milletvekili Taytak’a tesekkür eden Hidir, “Bizi yalniz birakmadilar. Kizimizi, Rabb’im bize bagisladi. Onlar da hayirli bir ise vesile oldu” diye konustu.


Cumartesi 24.7 ° / 6.9 °
Pazar 24.9 ° / 8.6 °
Pazartesi 22.4 ° / 8 °