Aynaya Bakinca Kulaklarini Kapatiyor

Aynaya bakinca kulaklarini kapatiyor

Gündem 13.11.2019 12:18:18 0
Aynaya Bakinca Kulaklarini Kapatiyor

Kahramanmaras’ta dünyada çok nadir görülen "Goldenhar" sendromuyla dogan 4 yasindaki Yigit'in kulaklarindan estetik ameliyat olabilmesi için 180 bin lira gerekiyor. Anne Elife Baltaci, oglunun farkina vardigini belirterek, "Aynada kendine bakarken kulaklarini kapatiyor" dedi.
Kahramanmaras’ta yasayan Alper (28) ve Elife Baltaci’nin (22) tek çocuklari Yigit Tugra Baltaci, 4 yil önce kalp hastasi ve ‘goldenhar’ sendromlu olarak dünyaya geldi.

Ailesi tarafindan birçok kez doktora götürülen Baltaci'nin, iki kulaginin da ameliyatla düzeltilmesi için 180 bin liraya ihtiyaç oldugu ögrenildi.
Elife Baltaci, oglunun artik büyüdügünü ve aynaya baktiginda kulaklarindan rahatsiz oldugunu belirterek, "Gaziantep’e götürdük plastik cerrahi doktoru Mugla’ya gitmis.

Antalya’ya 3 kere gittik geldik. Muayenedeki doktor ile telefon araciligiyla görüsebiliyorum ve muayene ücreti 600 lira. Geçen sene 90 bin lira demisti, bu yil ülke ekonomisi ve artan ameliyat fiyatlari nedeniyle, ‘fiyat artisini bilerek gelin’ diyor bize. Benim oglumun tedavisi yapilsin baska hiçbir sey istemiyorum.

Onun kulaklari düzelsin ve kalp ameliyati olsun. Artik çocuk farkina vardi kulaklarini çekiyor, aynada kendine bakarken kulaklarini kapatiyor” diye konustu.
Ekonomik durumunun iyi olmadigi için oglunun tedavilerini yaptiramadigini söyleyen baba Alper Baltaci ise, “Ben asgari ücret ile çalistigim için oglumun tedavilerini karsilayamiyoruz.

Öncelikle Cumhurbaskanimizdan ve hayirseverlerden yardim istiyoruz. Biz sadece çocugumuzun tedavisinin yapilmasini istiyoruz” dedi.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °