“Afyonkarahisar Gelisimini Sürdürecek”

“Afyonkarahisar gelisimini sürdürecek”

Gündem 20.11.2019 14:31:15 0
“Afyonkarahisar Gelisimini Sürdürecek”

 

Afyonkarahisar’in gelisim ivmesi içerisinde oldugunu belirten Afyonkarahisar Ikmal ve Garnizon Komutani Tuggeneral Osman Alp, “Gelisim içerisinde olan Afyonkarahisar’in daha iyi noktalara gelecegine inaniyorum” dedi

 

Afyonkarahisar Ikmal ve Garnizon Komutani Tuggeneral Osman Alp Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi’ne iade-i ziyarette bulundu.

Afyonkarahisar’da görev yapmaya basladiktan sonra Afyonkarahisar’i daha iyi ve yakindan tanidigini belirten Tuggeneral Alp, “Afyonkarahisarimizin göründügünden çok daha büyük bir potansiyele sahip oldugunu görüyorum.

Ilimizin bir çok zenginligi mevcut. Afyonkarahisar’in bu özelliklerinin daha iyi bilinir ve taninir hale gelmesiyle birlikte ilimizin çok daha iyi konuma ulasacagindan eminim. Son dönemde saglanan gelisim ivmesinin bundan sonra da devam edecegine inaniyorum” dedi.

Afyonkarahisar basinini yakindan takip ettigini belirten Tuggeneral Alp, “Basin mensuplarimiza da ilimize ve ülkemize sagladiklari katkilar nedeniyle tesekkür ediyorum” dedi.

Afyonkarahisar halkinin geçmisten bu yana Türk Silahli Kuvvekleri’ne ve onun temsilcisi olan komutanlarina büyük saygi ve sevgi gösterdigini belirten Afyonkarahisar Basin Yayin Dernegi Baskani Sezer Küçükkurt ise, “Sayin komutanimiz göreve geldigi ilk günden bu yana hem halkin içinde bir kisi olarak, hem de makaminin gereklerini yerine getirerek bizlerin sevgi ve saygisini katlamistir.

Hem Afyonkarahisarimiza hem de basin mensuplarina gösterdikleri yakin ilgi ve hassasiyet nedeniyle komutanimiza tesekkür ediyoruz

. Kendileri nezdinde tüm Türk Silahli Kuvvetleri mensuplarina görevlerinde üstün basarilar temenni ediyoruz” dedi.

 


Çarşamba 22.4 ° / 7.6 °
Perşembe 21.8 ° / 10.8 °
Cuma 22 ° / 8 °