Kis Gelmeden Çalismalar Hizlandi

Vatandaslarimiza hayirli olsun

Gündem 24.11.2019 15:51:58 0
Kis Gelmeden Çalismalar Hizlandi

Kis gelmeden çalismalar hizlandi

Sinanpasa Belediye Baskani Erdal Karaman daha önce parke çalismasi yapilmayan mahalle ve caddeleri kis gelmeden kilitli parke dösedi.  

Sinanpasa Belediye Baskani Erdal Karaman’in seçim vaatleri arasinda yer alan kilitli parke çalismasi hizli bir sekilde devam ediyor. Yagisli havalarin gelmeden çalismalarin hizli bir sekilde yapilmasi talimatini veren Baskan Karaman, “Kisin vatandaslarimiz yagmur ve çamurdan magdur olmamalari için elimizden gelen tüm gayreti yapiyoruz” dedi.

Vatandaslarimiza hayirli olsun

Geçtigimiz aylarda 15 yildir parke çalismasi yapilmayan Ögretmenler Mahallesindeki çalismalari tamamlayan ve halkin gönlünü kazanan Belediye Baskani Erdal Karaman, bu kez de Ilçe Tarim Müdürlügü karsisi ile Kirka Yolunu kilitli parke tasi ile kapladi. Ilçe Tarim Müdürlügü ile Kirka Yolunda çalismalarin tamamlandigini söyleyen Baskan Karaman, “Sinanpasa ve Kirkali hemserilerimize hayirli ve ugurlu olsun” dedi.

Hizmetleri yapacagiz

Sinanpasa halkina hizmet etmekten büyük mutluluk duydugunu belirten Baskan Karaman, vatandaslarin istek talep ve sikintilarini tek tek not aldiklarini söyledi. Karaman, “Vatandaslarimizin istek ve taleplerini en kisa süre içerisinde tamamlamanin gayreti içerisinde olacagiz. Vatandasimiz bizden hizmet isteyecek biz yapacagiz” diye konustu


Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °
Cuma 20.3 ° / 8.2 °