Yurdunusevenden Emirdag Ve Bolvadin Köylerine Ziyaret Etti

Yurdunuseven’den Emirdag ve Bolvadin köylerine ziyaret etti

Gündem 25.11.2019 18:18:30 0
Yurdunusevenden Emirdag Ve Bolvadin Köylerine Ziyaret Etti

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven, Bolvadin ve Emirdag ilçelerine bagli köyleri ziyaret etti. Ziyaretler sirasinda bir açiklama yapan Yurdunuseven, “Artik altyapi siyaseti bitti. Bu siyaset 90’larda kaldi. Bunu siyasete alet etmek de eskide kaldi. 2002 öncesini konusmaya kalkarsak ortada kimseler kalmaz” dedi.

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ibrahim Yurdunuseven saha çalismalarina araliksiz devam ediyor. Yurdunuseven son olarak Bolvadin ilçesine bagli Kutlu, Güneyköy, Yörükkaracaören, Taslidere , Nusratli ve Karayokus köyleri ile birlikte Emirdag ilçesine bagli Çatalli ve Dereköy köylerini ziyaret etti.

 

Yogun bir ilgi ile karsilandi

 

Vatandaslar tarafindan yogun bir ilgi ile karsilanan Yurdunuseven köy ziyaretlerinde bütün vatandaslari tek tek dinledi. Köylerin muhtarlari ile de ayri görüsen Yurdunuseven, görüsmeler sirasin her konuyu ayri ayri not aldi. 

 

“Altyapi siyaseti 90’larda kaldi”

 

Burada bir açiklama yapan Yurdunuseven,  “Bolvadin, ovasi bol memleketimiz. Biz de bütün ilçelerimizi oy versin vermesin tek tek ziyaret ediyor vatandaslarimizin taleplerini önerilerini dinliyoruz. Bazi vatandaslarimiz talep bildiriyor, bazilari da öneri ve tavsiyelerde bulunuyor. Biz herkesi dinliyoruz, her kesime gidiyor ve tek tek, kisi kisi ilgileniyoruz. Devletimiz buralara yol yapmis, su getirmis, elektrik ihtiyacini karsilamis, alt yapisini tamamlamis, ancak bunlar yetmiyor. Artik altyapi siyaseti bitti. Bu siyaset 90’larda kaldi. Bunu siyasete alet etmek de eskide kaldi. 2002 öncesini konusmaya kalkarsak ortada kimseler kalmaz. 2002 öncesi Türkiye’yi hatirlayin yeter, daha fazla söze gerek yok. Aziz milletimize parke tasinin çok görüldügü, kanalizasyon sisteminin nadir yapildigi günleri hatirlayin. Parklar, firinlar, dügün salonlari yapiyoruz. Çikip bunlari takdir etmeyenler, ambulans pesine düsmüs kurnaz soför misali tekeden süt sagmaya çalisiyorlar. Bizler haritada isaretleyip köy gezisine çikmiyoruz. Her kesimin gönlünü aliyoruz. Ihtiyaçlarin her zaman degistigi gibi zamanla yeni talepler çikabiliyor. Mevcut yatirimlarda sikinti da olabiliyor. Bunlar kul yapisi ancak biz AK Parti olarak aninda müdahale ediyor ve gerekeni yapiyoruz. Kimseyi magdur etmiyoruz. Vatandasin talebi bizim için bir emirdir. Insallah dün oldugu gibi bugün de beklentileri karsiladik, karsilayacagiz” dedi.

 

Ziyaretlere Emirdag ve Bolvadin ilçe teskilatlari da eslik etti. 


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °