Bursada Bir Kisi Asik Oldugu Kizin Sevgilisini Vurdu

Bursa’da bir kisi asik oldugu kizin sevgilisini vurdu

Gündem 2.12.2019 18:18:10 0
Bursada Bir Kisi Asik Oldugu Kizin Sevgilisini Vurdu

Bursa'da, iddiaya göre Serkan K. asik oldugu Hatice S.’nin sevgilisi Abdullah A.’yi kiskandigi için silahla bacagindan vurdu. Olay yerine gelen kiz ise bacagina 3 kursun isabet eden yarali sevgilisini görüntüleyen IHA muhabirinin burnuna yumruk atarak hakaret etti.

Olay, merkez Yildirim ilçesin Samanli Mahallesi'nde meydana geldi. Alinan bilgiye göre, Serkan K. isimli süpheli asik oldugu Hatice S.’nin sevgilisi Abdullah A. ile bulustu.

Serkan K. yanina gelen Abdullah A.’ya asik oldugu Hatice S.’den ayrilmasini söyledi. Abdullah A. ayrilamayacagini söyleyince ikili arasinda tartisma çikti.

Kisa sürede büyüyen tartisma kavgaya dönüsünce Serkan K. belinden çikardigi tabanca ile Abdullah A.’ya 4 el ates etti. Abdullah A.’nin 2 bacagina 3 kursun isabet ederken Serkan K. saglik ekiplerini arayarak olay yerinden kaçti. Ihbar üzerine bölgeye çok sayida polis ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri yarali Abdullah A.’ya olay yerinde ilk müdahaleyi yaparken kiz arkadasi Hatice S. sevgilisini görüntüleyen IHA muhabirine yumrukla saldirarak hakaret etti.

O anlar muhabir tarafindan anbean görüntülendi. Daha sonra yarali Abdullah A. saglik ekipleri tarafindan hastaneye kaldirilirken olay yerinde kavgaya sahit olan Hatice S. ifadesi alinmak üzere emniyete götürüldü.

Emniyette ifade veren Abdullah A.’nin sevgilisi Hatice S., “Serkan bizim arkadasimiz, bir süre önce sevgilim oldugu halde benden hoslanmaya baslamis. Bu aksam sevgilimle oturuyorduk bir telefon geldi.

Sevgilim Serkan’in kendisini konusmaya çagirdigini söyledi. Beraber yanina gittik, Abdullah’i yanimdan uzaklastirarak konusmaya basladi. Birden kavga ettiklerini gördüm ve yanlarina gittim. Serkan, Abdullah’a Hatice’den ayrilmazsan seni vururum, dedi. Daha sonra 3,4 el silah sesi duydum.

Abdullah yere düsünce Serkan aracina binerek kaçti” dedi.
Olay yerini inceleyen ekipler, olayla ilgili sorusturma baslatti.


Cuma 20.3 ° / 8.2 °
Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °