Jandarma Ve Polisle Motosiklet Hirsizlari Arasinda Saatler Süren Kovalamaca

Jandarma ve polisle motosiklet hirsizlari arasinda saatler süren kovalamaca

Gündem 3.12.2019 13:39:57 0
Jandarma Ve Polisle Motosiklet Hirsizlari Arasinda Saatler Süren Kovalamaca

 Afyonkarahisar'in Suhut ilçesinde 4 ayri yerden motosiklet hirsizligi yapan 4 motosiklet hirsizindan 2'si, Suhut Ilçe Jandarma Komutanligi ve Suhut Ilçe Emniyet Müdürlügü tarafindan düzenlenen ortak operasyonla yaklasik 3 saatlik macera gibi kovalamacanin ardindan yakalandi.
Olay, Suhut ilçe merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Afyonkarahisar'dan Suhut ilçe merkezine gece 21.30 civarlarinda gelen motosiklet hirsizlari, 4 ayri yerden 4 adet motosiklet çalarak Suhut-Afyonkarahisar yolu istikametine gittiler. Bu sirada Taslica Mahallesi Muhtari Süleyman Kandemir, evlerinin önünde duran motosikletinin yerinde olmadigini görünce ogullari ile beraber hirsizlarinin gidebilecegi noktalari aramaya gitti.

Bir akaryakit istasyonu istikametinde motosiklet hirsizlarini gören Muhtar Süleyman Kandemir durumu hemen Suhut Ilçe Emniyet Müdürlügü ve Ilçe Jandarma Komutanligi'na haber verdi.

Macera gibi kovalamacanin ardindan 4 motosiklet hirsizindan 2'si paçayi ele verdi
Organize Sanayi Bölgesi istikametinde bir tarla alanina giren motosiklet hirsizlari ile polis ve jandarma arasinda yaklasik 3 saatlik macera gibi kovalamaca yasandi. Kaçmaya çalisirken kaza yapan motosiklet hirsizi Abdullah Ç. yarali yakalandigi ve Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne sevk edildi.

Yakalanan diger 16 yasindaki motosiklet hirsizi Süleyman K. ise çikarildigi mahkemece tutuklanarak Afyonkarahisar Ceza Evine sevk edildi.
Kimlikleri belirlenen diger motosiklet hirsizlarinin yakalanmasi için polis ve jandarmanin arama çalismalari sürüyor.


Cumartesi 13.8 ° / 6.8 °
Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °