“Aktif Bir Chp Olacak”

“AKTIF BIR CHP OLACAK”

Gündem 9.12.2019 12:38:53 0
“Aktif Bir Chp Olacak”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskan Adayi Kemal Dogan, CHP’nin kimsenin mali olmadiginin altini çizerek, “Parti içerisinde AKP’ye oy verip, orayla kol kola girenlerle ciddi bir mücadele baslatacagim. Saglam ve durusu dik üyelerle göreve devam edecegiz. Istedigimiz bilinçli bireylerin çogalmasini istiyoruz” dedi.
Dogan Demokrat Gazetesine yaptigi açiklamada, CHP’de yasanan delege seçimlerinin tamamlandigini belirterek, hedeflerinin CHP’nin iktidar olmasi için çaba harcamak oldugunu dile getirdi.
CHP Merkez Ilçe Baskanligi adayligi sürecinde kendisine verilen destekten dolayi tüm partililere de tesekkür eden Dogan, “Adaylar arasinda yas olarak en genç benim. Yaklasik 15 yildir yönetim tecrübem bulunuyor.

Son dönemde de il genel meclis üyeligi adayligimdan da tecrübe kazandik.

Direklere bayrak asmaktan mitinglerde slogan atmaktan geliyor. Bunlarin hepsini CHP için yaptik. Bu dönemde kendime ham gördük. Yapacaklarim var projelerim var” diye konustu.
“ÇOK VAHIM BIR DURUM”
CHP içerisinde gençlerin önünün sürekli kesildigini ifade eden Kemal Dogan, bu durumun çok vahim sonuçlar dogurabilecegine isaret etti.
Dogan, “Özellikle bizim buradaki en vahim durumumuz sudur. Türkiye genelinde de bu böyledir. Böyle devam ederse CHP oylari yüzde 15’lere düsecektir. Partideki büyüklerimiz agabeylerimiz mücadele ediyorlar.

Alttan gelen olmadigi sürece bir yere varamayiz. Siz bizim akil büyügümüz olun, tecrübelerinizden yararlanalim. Bizlerin yolu nu açin gençlikte bu partiyi sahlandiralim” dedi. Afyonkarahisar gibi bir yerde sol siyaset yapmanin oldukça zor oldugunu belirten Dogan, “Afyon’da sol siyaset yapmak zordur. 7 yasinda Mustafa Kemal adinda bir oglum var. Bir siyasi çikar veya koltuk sevdalisi degilim. Çocuklarimizin gelecegi için mücadele etmek için yola çiktim” diye konustu.
“AKTIF BIR CHP OLACAK”
CHP Afyonkarahisar Merkez Ilçe Baskanligi görevine seçilmesi halinde, partinin oldukça aktif hale getireceklerini dile getiren Dogan, partilerine olan ilginin giderek arttigini kaydetti.
Dogan, sunlari söyledi:
“Su anda partimize olan ilgide gözle görülür bir artis görüyoruz. Insanlari isiyle, esiyle tehdit ettiler. Ama insanlarimiz artik korkmadan partimize gelemeye basladilar. Yeni kazanimlar kazanmaya baslayacagiz.

STK ile birlikte ve kitlelerle birlikte hareket edecegiz. Tepkilerimizi vermeye devam edecegiz.

Aktif bir CHP Merkez ilçe için hareket edecegiz. Afyonkarahisar’da CHP elinden geldigini yapan bir kadro var ama bize elinden gelenden fazlasini yapan kadrolara ihtiyaçlarimiz var.

Oradaki abilerimiz ablalarimiz ellerinden geleni fazlasiyla yapmaya çalisiyorlar. Partimizin içinde bazi insanlar baska partilerin propagandasini yapiyor, göreve geldigimizde bunlari disipline verecegiz.

Bu konulari genel merkeze kadar tasiyacagim. Bunlarin belgeleri ve kanitlari var. Bunlari zamani geldigi zaman kamuoyu ile paylasirim.

AKP ye oy verip, orayla kol kola grenlerle ciddi bir mücadele baslatacagim. Saglam ve durusu dik üyelerle göreve devam edecegiz. Istedigimiz bilinçli bireylerin çogalmasini istiyoruz. Biz göreve geldigimiz zaman bizim hatalarimizi, yapamadiklarimizi söyleyen insanlarin olmasini istiyoruz. Burasi CHP kimsenin babasinin mali degil. Çalisan kalmali, çalismayan bir kenarda oturmasini bilmeli. Kimsenin adami olmadan adam gibi çikacagim. Kimse ile pazarlik masasina oturmayacagimi söyledim ve bu yolda ilerliyorum. Delegenin kararina son derece saygiliyim. Seçim sonucu ne olursa olsun yeni yönetimi tebrik ederek partim için çalismaya devam edecegim


Pazar 12.2 ° / 3.7 °
Pazartesi 17.2 ° / 0.9 °
Salı 20.1 ° / 3.4 °