Çevik Kuvvet Personelini Duygulandiran Ziyaret.

Minikler, Besiktas patlamasinda sehit olan polislerin meslektaslarini ziyaret ederek karanfil verdi.

Gündem 11.12.2019 18:29:18 0
Çevik Kuvvet Personelini Duygulandiran Ziyaret.

 Afyonkarahisar’da ilkokul ögrencileri, Çevik Kuvvet Sube Müdürlügünü ziyaret ederek Besiktas Stadi çevresinde bombali terör saldirisi sonucu sehit olan 39 polis memuru ve 7 sivil vatandasi andi.
10 Aralik 2016’da oynan Besiktas-Bursaspor karsilasmasinin ardindan Besiktas Stadi çevresinde gerçeklestirilen bombali terör eyleminde hayatini kaybeden 46 sehit, saldirinin 3‘üncü yil dönümünde anildi.

 Afyonkarahisar TOKI Mevlana Ilkokulu ögrencileri Afyonkarahisar Emniyet Müdürlügü Çevik Kuvvet Sube Müdürlügünü ziyaret ederek karanfiller verdi.
‘En büyük polis bizim polis’ sloganlari ile sube müdürlügüne gelen ögrencileri Çevik Kuvvet Sube Müdürü 3'üncü Sinif Emniyet Müdürü Halil Ibrahim Küpeli ve Çevik Kuvvet Sube Müdürlügü personeli karsiladi.

Emniyet Genel Müdürlügü tarafindan sehitler adina hazirlanan videolari izleyen ögrenciler, burada polis agabeyleriyle sohbet etti.

Çevik Kuvvet teçhizatlarini giyen ögrenciler, merak ettikleri sorulari sorarak polisin görevleri hakkinda bilgi aldi.
Ayrica Çevik Kuvvet Sube Müdürü Küpeli’nin ‘Polislerin görevi nedir’ sorusuna bir ögrencinin ‘Dünyayi yasatmaktir’ cevabi salonda bulunanlari duygulandirarak alkis aldi.

Daha sonrasinda sube müdürlügü bahçesinde gezen ögrenciler polis köpegi ‘Zeyna’ ile oyun oynadi. Ardindan Toplumsal Olaylara Müdahale Aracina (TOMA) aracina bindirilen ögrenciler mutlu anlar yasadi.
Daha sonra Özel Harekat Sube Müdürlügünü de ziyaret eden minikler, buradaki polis memurlariyla sohbet ederek fotograf çektirdi.

46 sehidin adinin ayri ayri yazili oldugu karanfilleri veren ögrenciler ile polis memurlari arasinda duygusal anlar yasandi.

"Bizler, baska anneler babalar aglamasin diye kendi çocuklarimizi öksüz birakan bir teskilatin mensuplariyiz"
Miniklerin gerçeklestirdigi ziyaretten duydugu memnuniyeti dile getiren Çevik Kuvvet Sube Müdürü Halil Ibrahim Küpeli, “Okul müdürümüze ve ögrencilerimize çok tesekkür ediyorum.

Bizlere hem mutluluk hem duygu dolu anlar yasattilar. Ülkemizin gelecegi olan çocuklarimizi yasatmak için variz.

Bizler, baska anneler babalar aglamasin diye kendi çocuklarimizi öksüz birakan bir teskilatin mensuplariyiz. Ziyaretlerinden dolayi hepsine çok tesekkür ediyorum sehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum”


Salı 20.9 ° / 8.6 °
Çarşamba 21.9 ° / 9.2 °
Perşembe 18.4 ° / 8 °