Hanimlar Lokalinde Kadinlar Gününe Özel Sergi

HANIMLAR LOKALINDE KADINLAR GÜNÜNE ÖZEL SERGI

Gündem 8.03.2017 17:04:10 0
Hanimlar Lokalinde Kadinlar Gününe Özel Sergi

 

          Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatlari ve Mesleki Egitim Kurslari tarafindan H. Nermin Erbakan Hanimlar Lokalinde 8 Mart Dünya Kadinlar Günü nedeniyle el sanatlari sergisi açildi.

                H. Nermin Erbakan Hanimlar Lokali, Mart Dünya Kadinlar Günü'nde çok özel bir sergiye ev sahipligi yapti. Afyonkarahisar Belediyesi El Sanatlari ve Mesleki Egitim Kurslari'na katilan kursiyerler tarafindan hazirlanan el emegi, göz nuru  eserler Kadinlar Günü'ne özel olarak sergilendi.

                Sergi açilisina Vali Aziz Yildirim'in esi Selma Yildirim, Belediye Baskani Burhanettin Çoban’in esi Emine Çoban, Belediye Baskan Yardimcisi Ayfer Örten, AK Parti Kadin Kollari Baskani Ferda Ertürk, Belediye Kültür ve Sosyal Isler Müdürü Emel Sarlik, askeri ve sivil protokol mensuplarinin esleri ile çok sayida davetli katildi.

                "BAYANLARA POZITIF AYRIMCILIK SUNUYORUZ"

                Açilis konusmasini yapan Belediye Baskan Yardimcisi Ayfer Örten, Afyonkarahisar Belediyesi'nin bayanlara pozitif ayrimcilik sunan birçok hizmete imza attigini, H. Nermin Erbakan Hanimlar Lokali'nin bu hizmetlerden sadece birisi oldugunu söyledi. Bu lokalin, egitici kurslar ve çesitli aktivitelerle bayanlarin aktif hayatta yer almasini sagladigini kaydeden Baskan Yardimcisi Örten, sergide begeniyle sunulan tüm eserlerin, lokalde açilan kurslara katilan bayanlarin el emegi göz nuru eserleri oldugunu ifade etti.

                Açilisin ardindan konuklar sergide yer alan eserleri tek tek inceledikten sonra Hanimlar Lokali’ni gezdi. Aralarinda Taki Tasarim, Igne Oyasi, Tel Kirma, Kokulu Sabun ve Tas ile Bes Sis dantel ürünlerinin yer aldigi sergide birbirinden güzel eserler tam not aldi.         


Salı 17.9 ° / 4.9 °
Çarşamba 19.5 ° / 6.4 °
Perşembe 18.9 ° / 7 °